מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת 13 לא הולכת לבית ספר המון ימיםדורית19/05/2018
שלום טובי,יש לי בעיה עם ביתי בת 13, היא עברה כיתה לחטיבת בניים לכיתה ז' , ואחרי חודשיים שלוש התחילה לעשות לנו בעיות,היא לא מוכנה ללכת לבית ספר בבוקר, היא הבכורה שלנו והיו פעמים משנה שעברה שלא הלכה ללימודים אבל לא בתדירות כמו השנה, היא גם רוצה לצאת מהכיתה מוקדם תמיד , רושמת לי בוטספ שהשיעורים משעממים אותה, היו לה חברות מאוד טובות שהגיעו אלי הביתה והם לפעמים למדו , ורב הזמן שיחקו בסליים אם אתה מכיר הבצק המטריד הזה שמימנו היא מתעסקת וגומרת לי המון חומרים בבית בשביל לייצר את הסליים הזה. היא גם התחילה לקלל אותנו במילים ממש לא יפות שאני פשוט בשוק ממנה, התחלנו טיפול דרך בית ספר עם עובדת סוצילת שמדברת איתי עם בעלי עליה , וגם עם הבת פעם בשבוע, בהתחלה היא שיתפה פעולה אחר כך כבר לא שיתפה, הביאו לנו לשוחח עם קבסית וקצינת זמן,שתתחיל טיפול לגביה, הציונים שלה ירדו ממש, היו לה ציונים גבוהים , סך הכל היא כן ילדה חכמה שאם היא לומדת היא מצליחה, אבל השנה הכל פשוט ירד אצלה, אני מישתדלת לדבר אליה בעדינות ובהרגשה טובה וגם בעלי, אבל לא הולך כלום איתה , היא כל הזמן עצבנית ואני ממש מיואשת ולא יודעת איך להמשיך, אם תוכל ליעץ לנו אודה לך וחג שמח ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בת13 לא רוצה ביהס
טובי פלד20/05/2018שלום להורים המודאגים הילדה שלכם עוברת משבר מעבר לסירוב ללכת לבית הספר . כדאי שתעלו לטיפול פרטי מחוץ למערכת ..מטפל שעובד במערכת לא מסוגל לראות את טובת הילד לפני טובת המערכת. מנסיוני זה מה שקורה שילד מסרב ללכת לבי"ס. אתם צריכים להיות חלק פעיל בטיפול להבין ולהקל על הילדה שלכם.לא להכביד .
בלי לדעת יותר אינפורמציה מצבה עלול גם להדרדר
תלכו לטיפול מחוץ למערכת בי"ס. ועד שתעלו אני מציע לכם להגיד לילדה שזה בסדר שלא תלך לבי"ס שאתם תעזרו לה בכל דבר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)