מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פעוטה בת 1.8 בוכה בלי הפסקהלילי03/06/2018
שלום רב,
אשמח להתייעץ לגבי ביתי בת השנה ושמונה.
אציין שיש לי שני בנים גדולים ממנה בני 5 ו- 8 ואף פעם לא התמודדתי אם התנהגות כזאת.
ההתנהגות באה לידי ביטוי שכל דבר קטן שאינו נראה לה , או שהיא לא מקבלת , או שלא מתאים לה היא מיד פורצת בבכי, נזרקת על הרצפה ובוכה בלי הפסקה!!! ממש ככה, זה יכול להיות שעה, שעתיים ואפילו יותר.
העניין שהיא נכנסת בתוך עצמה, לא מקשיבה לשום דבר שאומרים לה או פונים אליה.
היא נסערת מאוד , צווחת , וצורחת ונראה כאילו היא בקריז מתמשך שלא נגמר., כלומר היא לא נרגעת!!!!
וגם כשהיא מחליטה סוף סוף להפסיק, היא מתנשמת מאוד , ונראה על פניו שממש קשה לה.
אני ממש מודאגת, כי איני מכירה תופעה שכזאת ואיני יודעת מה לעשות איתה, אני גם לא יודעת איך לעזור לה ואיך ללמד אותה להירגע ואיך לדחות סיפוקים.
אני מוצאת את עצמי, בשבועיים האחרונים מתעלמת, אבל זה רק מחמיר.
אציין עוד כי היא מדברת בהתאם לגילה (מילים בודדות) , מידי פעם מחברת משפטים , אך עדיין לא הוגה מילים בצורה נכונה, אני מניחה שיש לה גם תסכול מחוסר היכולת לדבר.
דבר אחרון- בגן מדווחים שהיא הכי מקסימה ואין כאלה התנהגויות בכלל. הם לא יודעים על מה מדובר.
בבקשה עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ילדה בוכה הרבה
טובי פלד05/06/2018שלום לילי
הילדה שלכם סובלת מחרדות ומתקשה מאד להתמודד עם תיסכולים . כדאי ללמוד להכיל את התקפי הזעם .
אפש לא לעשות דבר עד שזה יעבור גם לא לדבר. אפשר גם להגיע ליעוץ מקצועי . אין לילדה בעיה קשה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בת 1.8 בוכה ועקשנית
טובי פלד14/06/2018שלום לילי
התופעה זאת של התפרצויות זעם ידועה ונובעת מסף תיסכול נמוך וחרדות. הדבר הטוב ביותר הוא להתעלם מהבכי והצעקות , לא לצעוק ולא להתרגז. לחכות שזה יעבור ואז לדבר בשקט ולהסביר.
אם זה ממשיך מעבר לחודש חודשיים כדאי ללכת לייעוץ מקצועי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)