פעוטה בת 1.8 בוכה בלי הפסקה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פעוטה בת 1.8 בוכה בלי הפסקה
    לילי
    03/06/2018

שלום רב,
    אשמח להתייעץ לגבי ביתי בת השנה ושמונה.
    אציין שיש לי שני בנים גדולים ממנה בני 5 ו- 8 ואף פעם לא התמודדתי אם התנהגות כזאת.
    ההתנהגות באה לידי ביטוי שכל דבר קטן שאינו נראה לה , או שהיא לא מקבלת , או שלא מתאים לה היא מיד פורצת בבכי, נזרקת על הרצפה ובוכה בלי הפסקה!!! ממש ככה, זה יכול להיות שעה, שעתיים ואפילו יותר.
    העניין שהיא נכנסת בתוך עצמה, לא מקשיבה לשום דבר שאומרים לה או פונים אליה.
    היא נסערת מאוד , צווחת , וצורחת ונראה כאילו היא בקריז מתמשך שלא נגמר., כלומר היא לא נרגעת!!!!
    וגם כשהיא מחליטה סוף סוף להפסיק, היא מתנשמת מאוד , ונראה על פניו שממש קשה לה.
    אני ממש מודאגת, כי איני מכירה תופעה שכזאת ואיני יודעת מה לעשות איתה, אני גם לא יודעת איך לעזור לה ואיך ללמד אותה להירגע ואיך לדחות סיפוקים.
    אני מוצאת את עצמי, בשבועיים האחרונים מתעלמת, אבל זה רק מחמיר.
    אציין עוד כי היא מדברת בהתאם לגילה (מילים בודדות) , מידי פעם מחברת משפטים , אך עדיין לא הוגה מילים בצורה נכונה, אני מניחה שיש לה גם תסכול מחוסר היכולת לדבר.
    דבר אחרון- בגן מדווחים שהיא הכי מקסימה ואין כאלה התנהגויות בכלל. הם לא יודעים על מה מדובר.
    בבקשה עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעוטה בת 1.8 בוכה בלי הפסקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בוכה הרבה

טובי פלד
    05/06/2018

שלום לילי
    הילדה שלכם סובלת מחרדות ומתקשה מאד להתמודד עם תיסכולים . כדאי ללמוד להכיל את התקפי הזעם .
    אפש לא לעשות דבר עד שזה יעבור גם לא לדבר. אפשר גם להגיע ליעוץ מקצועי . אין לילדה בעיה קשה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 1.8 בוכה ועקשנית

טובי פלד
    14/06/2018

שלום לילי
    התופעה זאת של התפרצויות זעם ידועה ונובעת מסף תיסכול נמוך וחרדות. הדבר הטוב ביותר הוא להתעלם מהבכי והצעקות , לא לצעוק ולא להתרגז. לחכות שזה יעבור ואז לדבר בשקט ולהסביר.
    אם זה ממשיך מעבר לחודש חודשיים כדאי ללכת לייעוץ מקצועי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו