ילד בן 7 פרפקציוניסט

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 7 פרפקציוניסט
    נטלי
    19/06/2018

שלום, אני טמא לילד בן 7.5 שלומד בכיתה א. היום קיבלתי שיחה מיועצת של בית הספר ששיטפה אותי בכך שהילד אחרי שקיבל מכה זרק משפט: אלוואי שאני אמות
    היא כמובן תחקרה אותו אם הוא מבין את המשמעות של מה שהוא אומר והוא עונה שכן זה לא להיות בן החיים
    שאלתי אותה האם עליי לעשות משהו בנדון ואמרה לי שכן לנסות לדבר ללא כעס ולתת הסבר מה משמעות של המילים. בבית הוא גם זרק משפט שאלוואי והשם ירצח אותי...הלב שלי נאצר לרגע ממילים האלו
    היועצת הסבירה לי שהילד סהכ חיובי מאטד מצליח ולצערה יותר מדי פרפקציוניסט ועליו לדעת שאם גם יכשל מחר בכל מקרה השמש תזרח
    האם אני צריכה להיות מודאגת ממשהו??
    אני לא בטוחה שהוא מבין משמעות המילים שהוא אומר
    מה לעשות??
    אודה לתשותכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 7 פרפקציוניסט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמירה אובדנית

טובי פלד
    20/06/2018

שלום נטלי
    באמירה אובדנית כזאת אין שום רמז לסכנה אמיתית אבל כן כדאי להתייחס אליה ברצינות מבחינה הרגשות.
    להסביר לו מה המשמעות ולהבין שהוא מגיע לרגשות קיצוניים של יאוש שבגללן הוא מתבטא כך.לדבר אתו יותר על הרגשות שלו בכל התחומים. ואל להראות כל כך פחד מהעניין עצמו להסביר מבחינה הגיונית מה המשמעות של הדיבורים האלה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו