מה מותר לסבתא להגיד לנכדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה מותר לסבתא להגיד לנכדים
    חיה
    27/06/2018

יש לי 4 נכדים. הבכורה בת 9, יחידה בין 3 בנים. הקשר איתה תמיד היה מצויין, הדוק, זורם. מכיוון שהיר הבכורה וילדה יחידה, קיבלה יחס מועדף, לא רק ממני. אתמול הבן שלי, אבא של הילדה, התנפל אלי בקשר להערה שלי מלפני מספר שבועות. בקושי זכרתי. מסתבר שהערה שלי בקשר לשיניים של הילדה הרגיזה את האבא. אמרתי לה שהצבע בשיניים הקידמיות לא לבן לגמרי, כמו שתמיד היה. אמרתי אולי כדאי להחליף משחת שיניים. זה היה לפני כ 3 שבועות, אתמול הייתי אצלם, לפני שהלכתי הבן שלי עשה לי "זובור" . דיבר לא יפה, העליב. אמר שהילדה נפגעה והבינה שיש לה שיניים מלוכלכות ולא יפות .ברור שאלה לא המילים שלי. איך ממשיכים מכאן הלאה? יש לי ולנו תוכניות והמשך קשר זורם כפי שהיה. אבל לא בטוחה שיש לי את הכוחות הנפשיים להמשיך באילו כלום לא קרה. אני בת 70. כל הנכדים צעירים, בני 9,6,4,3. אשמח לקבל עזרה. מאד קשה לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביקורת של סבתא לילדים רגישים

טובי פלד
    28/06/2018

שלום חיה
    עדיף לא לומר דברי ביקורת לילדה בשום תחום.יש לך מה להגיד תגידי להורים בלי נוכחות הילדה.
    את הרגישות לביקורת הם כנראה ירשו ממך .אין בזה תועלת
    בהצלחה ללא ביקורת בעתיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו