טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום הבת שלי בת 3.5 נגמלה ממוצץ וחיתול לפני 3 חודשים , היא ילדה מאוד אהובה וחברותית הייתה קצת אלימה בגן אבל בחודש האחרון יש רגיעה משמעותית והיא פשוט מקסימה בגן . אני מדברת איתה כל הזמן שיחות כדי שהיא לא תשכח איך מתנהגים ובגן מביאים לה כל פעם שהיא מתנהגת יפה פתק ובו רשום כל הדברים הטובים שעשתה ואנחנו תולים על המקרר אבל בעקבות הרגיעה בגן היא התחילה בלילה לפני שהיא נכנסת לישון להתחיל לצרוח להעיף דברים לא מתייחסת למה שאומרים לה . כל מה שיכולתי ניסיתי אני לא יודעת איך להתנהג כבר מולה הבכי שלה פשוט היסטרי מאוד שזה מאוד מדאיג אותי . אני מתוסכלת היא יכולה לבכות שעה וחצי מה אפשר לעשות בבקשה אשמח לכל עצה שאפשר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום למיואשת לבת שלך יש נטייה לכעסים.מולד כנראה .מלווה ונובע גם מחרדות. יש גם צרכים שלא מסופקים. אולי גם חרדות מפרידה לפני השינה .נסי להירדם איתה במיטה מחובקות .אם זה לא יעזור כדאי שתלכו לייעוץ.זה משהו שיכול להשתפר.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד