טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, הבן הקטן שלי בן 2.7, ילד נבון, מתפתח נהדר, מדבר וגמול. אנו חווים איתו את גיל שנתיים הקשה , התפרצויות זעם , בכי, עקשנות.. לאחרונה נתקלנו בבעיה שמקשה עלינו מאוד.הוא לא מוכן להשאר אצל חמותי בשום פנים ואופן. חמותי מעורבת בחייו מרגע שנולד, אוהבת אותו מאוד והוא היה שוהה אצלה המון בתור תינוק וגם כשגדל. היא גם נשארת איתו לפעמים ועם אחיו הגדול כאשר אנחנו בעבודה אחרי הצהריים. בפעם האחרונה כאשר הייתי צריכה ללכת לעבודה ובאתי להביא אותו אליה הוא צרח כל כך שנאלצתי לחזור מהעבודה לקחת אותו. הוא לא נרגע המון זמן. כעת, כל פעם שאנו מתקרבים איתו לבית שלה (היא גרה בית לידינו) הוא רוצה להיות רק על הידיים ולא מוכן להשאר שם שניה. חייבת לציין שבבית הוא מתנהג רגיל, גם דווח לי מהגן, לאחר שיחה עם הגננת, שהכל רגיל. מה דעתך? כיצד ניתן לשפר את המצב ומה הסיבה זה קורה?? שאלנו אותו המון פעמים והוא לא מוכן להסביר מה הסיבה להתנהגות הזאת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד