ילד בן שנתיים ושבע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן שנתיים ושבע
    ליאת
    26/07/2018

שלום רב, הבן הקטן שלי בן 2.7, ילד נבון, מתפתח נהדר, מדבר וגמול. אנו חווים איתו את גיל שנתיים הקשה , התפרצויות זעם , בכי, עקשנות..
    לאחרונה נתקלנו בבעיה שמקשה עלינו מאוד.הוא לא מוכן להשאר אצל חמותי בשום פנים ואופן. חמותי מעורבת בחייו מרגע שנולד, אוהבת אותו מאוד והוא היה שוהה אצלה המון בתור תינוק וגם כשגדל. היא גם נשארת איתו לפעמים ועם אחיו
    הגדול כאשר אנחנו בעבודה אחרי הצהריים. בפעם האחרונה כאשר הייתי צריכה ללכת לעבודה ובאתי להביא אותו אליה הוא צרח כל כך שנאלצתי לחזור מהעבודה לקחת אותו. הוא לא נרגע המון זמן. כעת, כל פעם שאנו מתקרבים איתו לבית שלה (היא גרה בית לידינו) הוא רוצה להיות רק על הידיים ולא מוכן להשאר שם שניה. חייבת לציין שבבית הוא מתנהג רגיל, גם דווח לי מהגן, לאחר שיחה עם הגננת, שהכל רגיל. מה דעתך? כיצד ניתן לשפר את המצב ומה הסיבה זה קורה?? שאלנו אותו המון פעמים והוא לא מוכן להסביר מה הסיבה להתנהגות הזאת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן שנתיים ושבע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים ן 7

טובי פלד
    26/07/2018

אל תשאירי אותו אצל חמותך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו