טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב. ילד בן 4 אוטוטו בחודש האחרון חל שינוי בהתנהגותו: זורק דברים(כל מה שבקרבתו) מקלל ומרביץ. בגן זה יכול לקרות כאשר רוצה צעצוע שנמצא אצל חבר או פשוט לא רוצה לעשות פעילות אחרת עם הילדים..מסוגל באותו רגע לזרוק הכל כולל כסאות.היו גם מקרים בבית שללא כל הודעה מוקדמת וללא משבר (נראה לעין) פתאום שינה התנהגותו. באותו רגע אני מנסה פשוט להכיל אותו,לחבק ולומר כמה אני אוהבת אותו.זה לא עובד . ניסיתי גם להסביר שאנחנו לא מדברים ככה ובטח שלא זורקים דברים. הסברתי שגם אני אף פעם לא אומר לו מילים שפוגעות או חס וחלילה אזרוק דברים. לצערי זה לא עוזר. איך אפשר להבין מי עובר עליו ולעזור לו " לצאת" מהמצבים המתסכלים האלה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד