מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- OCD אצל ילד בן חמש?יעל18/08/2018
היי, בני בן חמש ובחודשים האחרונים מראה התנהגויות שאני מכירה היטב מעצמי (בילדותי ואף בבגרותי) שלימים לאחר טיפול פסיכולוגי הבנתי שמדובר ב ocd.
ההתנהגויות : חזרתיות על שאלות ששואל אותנו למרות שמקבל תשובה, נגעל מכל מיני דברים -למשל לא מוכן שאניח את הראש שלי על הכרית שלו, נגעל לשכב על כתם קטן על סדין , נגעל לתת ביס מאוכל שלו או לאכול ממזון שהוא חושש שנגע בפה של מישהו אחר וכדומה. לי אישית מאוד קשה עם זה כי אני יודעת בכמה סבל של הילד זה כרוך. בעלי פחות מתרגש מזה אבל הוא לא חווה את זה בתור ילד. אני אישית חושבת שהצלחתי להתגבר על ההתנהגויות האלה רק בעקבות נטילת ציפרלקס (שקיבלתי בכלל עקב חרדות), עשיתי טיפול cbt אך ההתנהגויות נעלמו רק זמן מה לאחר נטילת הכדורים. שאלתי היא -האם יש צורך לטפל בנושא אצל בני או שמא אני עושה מזה סיפור גדול מידי ופשוט להתעלם ולחכות שיעבור (לגישתו של בעלי). אשמח לעצה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
OCDילד
טובי פלד18/08/2018שלום יעל
כדאי להגיע לייעוץ בנושא ולדעתי יש דברים שאתם יכולים לעשות.
כד אי גם להתייעץ עם פסיכיאטר ילדים .לא פעול בכוח מולו בהתנהגויות אלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)