ילד בן 11 עם התקפי זעם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 11 עם התקפי זעם
    ליאת
    05/09/2018

שלום!
    זקוקה לעזרא מיידית!!!
    הילד שלי בן 11 מתנהג בצורה נוראית בזמן האחרון. אנחנו עברנו דירה ובחצי שנה האחרונה לא השקעתי בו יותר מדי מבחינת הלימודים ולא הקדשתי הרבה זמן כפי שאני נוהגת. הוא היה בחוץ עם עם חברים, קייטנה בחופשת הקיץ, טיול ועברנו דירה לפני שבוע וחצי.
    הוא עבר עם חברים שלו מבית ספר הישן, אפשר להגיד שמיד התאקלם עם חברים בכיתה, אך עדיין נמשכים בדירה שיפוצים.
    כעת הוא אמור לחזור לשגרה, ללכת לישון בשעה נורמלית, לבדוק שיעורים, להגיע הביתה אחרי בית ספר, והוא מורד בכל דבר.
    הוא נכנס למצב ממש פסיכוטי ברגע שאני רוצה לבדוק לו משהו בתיק, לא מוכן ללכת לישון - אומר את לא מחליטה עלי, מאחל לי למות ומאיים שיתאבד.
    הוא ילד רגיש, טוב, אני אוהבת אותו, אך הוא מאוד מניפולטיבי. הוא רואה שאני מאוד מפחדת מזה שהוא אומר את זה, וחוזר על זה בכוונה.
    בכל מקרה, אני מאוד עצובה מהמצב, מדברת איתו על בית ספר, אולי זה בגלל השינוי, אבל הוא פותח חלון וצועק החוצה שאני מרביצה לו וכו' וכו'.
    אני פשוט לא משתלטת עליו ומאוד מפחדת על האמירות שלו.
    בבקשה תעזרו לי. מוכנה לפנות לכל עזרא שצריך.
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 11 עם התקפי זעם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד עם התקפי זעם

טובי פלד
    06/09/2018

שלום ליאת
    קודם כל תפסיקי להעיר לו על שיעורים ובית הספר. תפסיקי לחלוטין.תהי נחמדה אליו ותחבקי אותו הרבה.
    תלכי ליעוץ את חייבת את זה לעצמך. פסיכולוג טוב יעזור לך מאד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו