מתעורר בהיסטריה לפני הגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתעורר בהיסטריה לפני הגן
    משה
    09/09/2018

שלום,
    הבן שלי בן 3 ו-4 חודשים. אפשר להגדיר אותו כילד מאד חכם אבל רגיש. השבוע התחיל גן חדש אחרי שנתיים במשפחתון.
    ביום הראשון אשתי נשארה איתו את כל השעתיים ולקחה אותו ומהיום השני אנחנו משאירים אותו לחצי יום.
    כשמוסרים אותו לגן הוא בוכה, אבל בגן עצמו יש שיפור קל מיום ליום.
    הבעיה היא בבקר לפני הגן - איך שהוא מתעורר הוא חוזר בהיסטריה על אותו הדבר כל הבוקר: ״בבקשה תקחו אותי מוקדם״ ודברים מהסוג הזה ודורש לדעת בדיוק ״באיזה שעה״ יקחו אותו. לא משנה כמה פעמים אנחנו אומרים לו שכך יהיה (באמת אבפנו אותו באמצע היון כל השבוע) הוא בוכה וצועק ומבקש. אחרי כמה ימים בגן הוא כבר התחיל לבכות בערבים ולבקש שיקחו אותו מהגן מוקדם למחרת.
    בנוסף הוא התחיל להתעורר יותר בלילה ולעיתים גם שעה קודם בבקר (כנראה בגלל לחץ?)
    האם זה בגדר הסביר מבחינת ההסתגלות לגן או שיש פה משהו שדורש טיפול?
    תודה רבה,
    משה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתעורר בהיסטריה לפני הגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסתגלות לגן

טובי פלד
    10/09/2018

שלום משה
    הסתגלות קצת איטית ותגובות קיצוניות אבל אני מציע שתמשיכו להיות רגועים וצפויים עוד שבועיים . אם זה ימשיך כדאי מאד להגיע לייעוץ.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו