מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מקוה שתוכלו לעזור ליאני08/06/2007
אני אמא בערך בת 30, אני מגדלת את ילדי (בת 7 , בן 4 ) די לבד, בעלי מגיע מאוחר, כך שהכל אני.
עד לא מזמן שרדתי. עכשיו כנראה בגלל שהילדים גודלים נהיה לי ממש קשה. בעלי לא מבין אותי כי הוא אומר שאני לא עובדת בבוקר .בכל אופן חשבתי שיהיו לי כוחות בגלל זה , אבל כנראה שאין קשר ואני בכל זאת חסרת סבלנות. כואב לי שאני מתנהגת ככה, אין לי סבלנות לשמוע אותם, אני רק מחכה שילכו לישון, לפעמים היתי רוצה לחזור להיות לבד. בכל אופן אין לי כרגע פתרון ממשי .
בסה"כ הם ילדים טובים , כמו כולם , הבעיה אצלי אני יודעת. עכשיו מה אני יעשה שאני יודעת , איפה קונים סבלנות לילדים של עצמך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות
שרון באומל09/06/2007שלום לך.
הרגשתך מובנת לי מאוד. בעצם, למעלה משבע שנים השאלת את עצמך לאחרים: לילדים, לבית לבעל. אני מתארת לעצמי שאת רוב היום את ממלאת במילוי צרכים של אחרים, האהובים עלייך. לא תמיד "בא לנו", האימהות, להכין כריכים בבוקר, לשחק עם הילדים אחה"צ, להסיע לחברים ולחוגים, לעשות כביסה לבשל וכו', אך רוב היום שלנו מתמלא במטלות אלו. זה תהליך שוחק מאוד.
ראשית, הייתי מציעה לך לבחור פעילות שאת אוהבת (ספורט מסויים, מלאכת יד, חוג קריאה וכו')ולהקדיש לה שני בקרים בשבוע, אפילו אם "הבית מחכה". (הוא ימשיך לחכות תמיד).
בנוסף, הייתי ממליצה לך לפנות לאיש מקצוע למספר פגישות ייעוץ, על מנת לנסות להבין ביחד מה קרה דווקא כעת שהשחיקה והעיפות עלו על פני השטח, וכיצד להתמודד עימן בצורה הכי טובה שניתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניתי לעזרה
אני10/06/2007פניתי לעזרה דרך העיריה, יש לי פגישה רק בעוד חודש וחצי בערך..
העניין הוא שאנילא רואה פתרון ממשי לבעיה, אני תמיד אמא, אשתו, עקרת בית וכו'.
זה לא הולך להשתנות..
כמה שאני אוהבת את הילדים , אין ליכוח אליהם , לא מעניין אותי הסיפורים שלהם..
מבחינה חברתית שלי גם לא להיט.. ככה שבכלל אני נגמרת מבפנים.
ובעלי אם הוא רואה אותי עייפה אז הוא אומר לי שאני עייפה מלא לעשות כלום. הוא בעצמו ראוה בסופ"ש כמה זה קשה עם הילדים.
יש לנו מועד לפגישה זוגית גם דרך העיריה בעוד שבועים (הוא אמר שיסכים לבוא, אנימקווה)
בכל אופן תודה שניסית לעזור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)