מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התאקלמות חדשה בגן הילדיםדנה04/10/2018
אחר הצהריים טובים, יש לי ילד בן 5 שעד עכשיו היה במסגרת של בית,השנה הכנסתי אותו לגן וההתאקלמות קשה לו,הילד שלי הוא חברותי מאוד ומסתדר אבל הפרידה קשה לו הוא צועק ובוכה ולא מוכן ללכת, בשיחה עם הגננת שאמרה שהיא בקשר עם הפסיכולוגית אמרה שזה בסדר להשאיר אותן כך, היום הילד שלי צעק שלא אלך והגננת סגרה את השער הילד שלי פיספס במכנסיים ונשאר כך עד שבאתי לקחת אותו,אציין שהילד שלי לא פיספס מאז שגמלתי אותו.
אני בתור אמא יודעת שההתנהלות הזאת לא תקינה. ילד צריך להתאקלם למקום חדש לאט לאט ולא בסגירת שערים בכוח ובמיוחד שההתאקלמות קשה בתקופת החגים.
אשמח לשמוע דעה מקצועית האם זה הגיוני שזה נהליםאחר הצהריים טובים, יש לי ילד בן 5 שעד עכשיו היה במסגרת של בית,השנה הכנסתי אותו לגן וההתאקלמות קשה לו,הילד שלי הוא חברותי מאוד ומסתדר אבל הפרידה קשה לו הוא צועק ובוכה ולא מוכן ללכת, בשיחה עם הגננת שאמרה שהיא בקשר עם הפסיכולוגית אמרה שזה בסדר להשאיר אותן כך, היום הילד שלי צעק שלא אלך והגננת סגרה את השער הילד שלי פיספס במכנסיים ונשאר כך עד שבאתי לקחת אותו,אציין שהילד שלי לא פיספס מאז שגמלתי אותו.
אני בתור אמא יודעת שההתנהלות הזאת לא תקינה. ילד צריך להתאקלם למקום חדש לאט לאט ולא בסגירת שערים בכוח ובמיוחד שההתאקלמות קשה בתקופת החגים.
אשמח לשמוע דעה מקצועית האם זה הגיוני שזה נהלים לילדים בגיל הרך?? מה עושים במצב כזה שהמערכת לא מאפשרת לאם לתת זמן לילד להתרגל . לילדים בגיל הרך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדת פרידה בן 5
טובי פלד06/10/2018שלום דנה
לילד יש חרדת פרידה קשה . היא תעבור והוא יסתגל כן. אפשר לעשות את זה גם באופן יותר הדרגתי כנראה זה יותר מסובך להם וייקח יותר זמן.
אם תמשיכי לדחות את הפרידה היא תהיה יותר קשה .
לדעתי את יכולה גם להישאר עוד קצת אחרי שסוגרים את הדלת.אבל אחרי זה ללכת. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)