מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות התנהגות בבת 3סופי10/10/2018
שלום, הבת שלי ילדה שמחה , דעתנית עם נטייה להתפרצויות כעס והתקפי זעם. ביניהם כאלה שיכולים להימשך עד חצי שעה . בשנה האחרונה( כבר חלפו כמה חודשים בלי) סבלה מביעותי לילה למשך מס' חודשים בתדירויות משתנות בהם הייתה מתעוררת בצרחות בלילה, דוחה אותנו, מרביצה לנו וצועקת לא בא לי ,לא בא לי....נראה שהייתה שקועה בשינה ולא מודעת למציאות. הביעותים היו חולפים מעצמם, מבלי שהתערבנו. לפני מס' חודשים עברנו עיר עברנו גן , התאקלמות בגן הנוכחי מצויינת. אתמול פורסם שהגננת מהגן הקודם מואשמת בהתעללות נפשית בעיקר, וגם פיזית בילדים. אני מנסה להבין אם ההתנהגויות שלה אז היו קשורות לעניין, כי היא מעולם לא התלוננה, תמיד שמחה ללכת לגן והייתה חוזרת בשמחה. אולי הייתה עדה לאלימות? כעת כבר תקופה ארוכה שאין ביעותי לילה, עדיין יש התקפי זעם, בתדירות נמוכה הרבה יותר, וחוסר פרופורציה בתגובה הרגשית שלה למצבים זניחים...כמו ילד שמעיר הערה והיא נפגעת , עד בכי וצרחות. ייחסנו אז את ההתנהגות לגיל, ותקופה שתעבור, אבל האם כעת רצוי לגשת לטיפול פסיכולוגי? איזה סוג? האם טיפול רגשי יעזור?
תודה מראש וסליחה על האורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בת 3 ,התקפי זעם וביעותים חשש להתעללות
טובי פלד12/10/2018שלום סופי
לא נראה לי קושי רציני, לא נראה לי התעללות, בכלל זו מלה רחבה מידי ואם לא יודעים מה קרה בדיוק כדאי לא להשתמש בה .זו מילה שמגבירה את הפחדים ולא תורמת לרווחת המעורבים..
לדעתי אתם עושים נכון ומתערבים מעט . יש לכם ילדה חזקה
יחד עם זאת פגישה עם פסיכולוג,לא תזיק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)