מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות חברתיותרוית31/05/2008
בבקשה עזרה..
בתי בת שבע וחצי תלמידה בכיתה א, מבחינת הלימודים היא תלמידה ממש טובה.
כנראה שיש לה בעיות חברתיות עם הבנות בכיתה.
במסיבה שהיתה בכיתה ובקשו להתחלק לזוגות אף בת לא רצתה להיות איתה.
היום היא בכתה וסיפרה לי שהיא משחקת לבד בהפסקות והסבירה לי שהילדות תמיד מחליטות על משחק שלא נראה לה והיא רוצה לשחק במשהו אחר והן אומרות לה שהרוב מחליט אז היא מעדיפה לשחק לבד.., כמובן שהסברתי לה ונתתי דוגמאות מחיי היום יום שלי שבו הרוב הוא המחליט ואני לא מתרגזת אבל היא בשלה מתעקשת שהיא לא אוהבת את ה'תופסת עכברים' שהן מחשחקות ורוצה 'תופסת גובה' ,הסברתי לה שיותר כיף לשחק ביחד ולא לבד, אבל היא בשלה.
מה אני יכולה לעשות בכדי לשפר את המצב, אני בטוחה שלא נעים לה לשחק לבד בהפסקות ואני גם דואגת בהמשך שהמצב לא יחמיר בכיתה כי חשוב לי שהילדה תלך ותחזור שמחה מבית הספר ולא פגועה.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן בעיות
לירון און31/05/2008שלום רוית.
במקרים כמו שתארת- גדול כאב הלב.
יש לי כל מיני עצות כלליות, אך נראה לי טוב יותר שיועצת ביה"ס תעורב בתמונה.
נשמע, כי יש כאן אינטראקציה בין מגוון גורמים: כיתתים ואישיים,
והיועצת תוכל להנחותך באופן מדויק יותר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)