מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 9 עם כאבי בטןדפנה02/11/2018
שלום בני בן 9 הוא ילד רגיש מגיל קטן . בזמן אחרון עוברת עליו תקופה מאוד קשה . למעשה כבר שבועיים וחצי יש לו התקפי של כאבי בטן . זה התחיל שהיום אחד חזר מהבית הספר וסיפר לי שהוא רבהעם החברים שלו , שנמעס לו שקורים לו בשמות כמו : מטומטם, יחד כפה וכו....
מאותו יום התחילו הכאבי בטן . זה מתחיל כשהוא מתעורר בבוקר לפחות שעה ואז זה עובר .כשהוא מגיע לבית הספר אחרי שעתיים המורה שלו מתקשרת אלי כדי להגיד לי צריך לבוא לקחת אותו כי כואבת לו הבטן .זה נמשך ככה שבועיים , אפילו יש ימים שלא הולך לבית הספר .ובקושי רצה לאכל כדי שלא יכאב לו הבטן זה קורא גם ביום שבת
כמובן היינו כמה פעמיים אצל הרופא אפילו היה מאושפז יומים בבית החולים . שם עשו לו את כל הבדיקות . ראו שיש לו קצת עצירות אבל לא יותר מזה . עבורו העצירות . חזר הביתה היום כבר בבית התחילו הכאבים . כל פעם מנסה לדבר על משהו אחר או הוא משחק עם האחים שלו אז זה עובר
אני כבר לא יודעת מה לעשות . מרגישה חסרת אונים מול הסבל שלו . מה אני צריכה לעשות .
הילד לא רוצה ללכת לבית הספר מפחת שיכאב לו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדות במסווה
טובי פלד03/11/2018שלום דפנה
ילד רגיש זה ילד עם פחדים .יש לו חרדות חברתיות המתבטאות בכאבי בטן.
כדאי מאד שתקחו אותו לטיפול . אתם עלולים להלחיץ אותו במקום לעזור לו .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)