מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ללכת לחברות אחר הצהרוןלילי28/11/2018
ילדה בת 6 כיתה א שיכבת הצהרון שלה מורכבת מילדים שהיו איתה בגן ומפוצלים ב 3 כיתות .ז"א יש הכרות מהגן וגם אז היא לא היתה ככ מוזמנת לבנות אחר צהריים(היתה מוזמנת לעיתים רחוקותומזמינה מידי פעם)חברתית בכללי היא באמצע ועם הבנות קצת מיתקשה לכן לעיתים מבחירה לא מיתערבבת איתן כשהן חבורה (עם כל אחת מהן כשהיא לבד ולא בקבוצה המצב פנטסטי)לאחרונה עושה רושם שהבנות די היתגבשו והיא לא ככ .כל אחר הצהריים כשאני אוספת אותה היא מבקשת ללכת למישהי מהבנות(לא משנה לה מי)ואני בסיטואציה שקשה לי להיתקשר להורים לא מרגישה בנוח גם לא יודעת כמה הבנות יירצו וקשה לי המחשבה שיסרבו.והלב שלי נישבר כשבסוף יום הן קובעות והיא מאוד רוצה ואז או שהן כבר קבעו עם חברה שהן מעדיפות או שאני צריכה להיתקשר וזה משהו שקשה לי לעשות כי לא נעים לי..היא ילדה "טיפוס "מצד אחד לא פריירית מצד שני אולי טיפה רגישה.היא ילדה נבונה וגם יודעת לשחק אז לא הרור לי למה היא לא מישתלבת.ליבי נישבר כל יום כשאני מיתחמקת מלשאול את ההורים או הילדים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשים חברתיים לגיל שש
טובי פלד01/12/2018שלום לילי
יש לילדה איזה חרדה חברתית קלה ,היא לא מספיק אסרטיבית
יכול להיות מולדות ממך.
צריך להסתכל על הדקויות ולהבין איך מתבצעת האינטראקציה החברתית ולתת לילדה הדרכה.אם לא תצליחי לבד כדאי שתלכי לייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)