מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עניינים חברתיים לבן 11 וחציגבי11/12/2018
שלום, בני בן 11 וחצי. לאורך שנים קשה לו להגיע למצב שהוא מרגיש טוב מבחינה חברתית. ילדים שרוצים את קרבתו פחות מעניינים אותו וילדים אחרים יכולים להיות חברים שלו בבית ספר אבל לא בשעות שלאחר מכן. הוא הרבה לבד ומחפש עם מי להפגש. בדרך כלל הוא יוזם את המפגשים עם ילדים שהוא מעוניין בקשר איתם ולא הם שיוזמים את המפגשים איתו. הוא מתעכב אחרי בית ספר לנסות ולמצוא עם מי להפגש ובדרך כלל אם זה מסתדר זה יהיה ללכת אל ילד ולא שיבואו אליו. הוא לא ילד ספורטיבי לכן מוצא עצמו גם הרבה לבד בהפסקות כשרב הבנים במשחקי כדור. בעלי ואני גם כן ללא קשרים חברתיים באופן רציף בייחוד בשנים האחרונות וכל הנושא הזה של חברים לא טבעי אצלינו בבית. השאלה כיצד לעזור לבננו כדי שלא ירגיש בודד (אם הוא מרגיש ככה, אני לא בטוחה). העניין שהוא לא דחוי חברתית, אבל גם לא מצליח להתקרב ולהיות ממש חלק מה"חבורה" של הבנים בכיתה. אני בטוחה שיש קשר ישיר לכל מיני קשיים של בעלי ושלי, ביחד ובנפרד כולל גם חרדות שלי לאורך השנים. בכל אופן, האם יש דרך לבודד את העניין שלו ולעזור לו?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשיים חברתיים בתורשה
טובי פלד11/12/2018שלום גבי
כמו כל התכונות החשובות להישרדות אנו מורישים לילדינו את היכולות החברתיות. הילד שלכם מתקשה ביצרת קשיים חברתיים
למרות שהוא רוצה בקשרים חברתיים .
כדאי לעודד את הילד לקשרים חברתיים ולעזור לו ,בלי לתת לו את ההרגשה שמשהו אצלו לא בסדר.
כדאי מאד ללכת לייעות מפורט בנושא הזה.זה נושא ארוך טווח.
וכדאי מאד לעודד אותו שילך לתנועת נוער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)