החלפת שמה של הילדה הצעירה במשפחה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• החלפת שמה של הילדה הצעירה במשפחה
    יעל
    02/06/2008

שלום,
    אנו משפחה עם 4 ילדים בני: 10, 6, 4 ושנה וחצי. השם שנתנו לבתי הקטנה מטריד את מנוחתי כמעט מההתחלה. במקום להתרגל אני מוצאת בו עוד ועוד חסרונות ומתחרטת שלא בחרתי בשם אחר אותו רצינו אני ובעלי (איני מציינת את השמות כדי לא להעליב). כבר שנה שאני רוצה להחליף את השם ולא מעיזה (מה יגידו בסביבה). בחצי שנה האחרונה התחלתי לאזור אומץ ולקרוא לה בשמה החדש (בעלי משתף פעולה אם כי מתבלבל לעיתים). הבעיה שיתר האחים מסרבים לשנות וממשיכים להשתמש בשמה הקודם. אני בדילמה. מצד אחד קשה לי להרים ידיים ולהשאיר את שמה הראשון. מצד שני אינני רוצה לפגוע בילדי. (דוקא הקטנה תתרגל מהר היא כבר מתבלבלת בין השמות). אודה על כל עצה. תודה יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממתינה לעצה בבקשה

יעל
    04/06/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• cxv

zxczx
    09/06/2008

cxvx

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לקבל מענה?????

יעל
    07/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של יעל

ענת שץ נברו
    16/06/2008

יעל שלום,נראה שאת ובעלך יודעים מה נכון לכם. החלטתם בחצי שנה האחרונה לקרוא לבתכם בשם החדש. מה שגורם לך לבלבול זה משקל היתר שאת מייחסת למה שהאחרים חושבים.( לא מציינת את השמות כדי לא להעליב וחוששת לפגוע בילדים שלך) נראה שהדעה שלך נמצאת במקום האחרון. תבדקי אם זה נוגע גם בתחומים נוספים של חייך ?
    ילדיך יקבלו את שם אחותם במידה וירגישו שאתם ההורים שלמים עם ההחלטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו