בנות בנות משחקי העלבות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בנות בנות משחקי העלבות
    לילי כ
    31/12/2018

הי ילדה בת 6 שאני מאוד!מוטרדת ממצבה החברתי.בגדול היא לא לבד ומיסתדרת אבל בשיכבת הגיל שלה יש קבוצת בנות שמשחקות יחד (לא כולן באותה כיתה כולן באותה שיכבה.כאשר היא עם כל אחת מהן בניפרד זה די עובד.היום שמעתי אותה אומרת לאחת הבנות"שלא תיצחקי עלי כמו הקבוצת בנות המטופשת הזאת"מדובר על הקבוצה שהזכרתי קודם.לי מאוד כןאב לישמוע את זה.ואני לא ככ יודעת איך להגיב אז פשוט אמרתי הן כניראה באמת מטופשות כפי שאמרת.בגדול היא ילדה שמחה חריפה ודי "טיפוס"מצד אחד היא רוצה להיות איתן ומצד שני הן קצת קשות לה להיתמודדות והיא די צריכה להיתגמש כשהיא איתן(משהו שמאוד קשה לה כי היא עקשנית)בקיצור אני מאוד מודאגת .האם זה קושי חברתי רציני??הם יש מקום לדאב ואיך להגיב עאשר אני שומעת כזה דבר (או כל סיטוציה שבה הן (אפילו 2 מהן מולה)והיא חווה קושי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנות בנות משחקי העלבות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה ביקורתית ומתקשה להתקרב

טובי פלד
    01/01/2019

שלום לילי
    לדעתי זו לא בעייה רצינית.לך כדאי,לא לחזק את הביקורתיות שלה ולהסביר לה שכדאי להשתייך לחבורה גם אם לא לגמרי בטעם שלה ובט לא להעביר ביקורת בצורה כזאת חדה. זה לא חכם וירחיק ממנה אחרות

אל תחזקי את הביקורתיות שלה וכל הזמן תעודדי אותה להצטרף ולהתגמש.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה ביקרתית _המשך

לילי כ
    01/01/2019

לגבי ההיתגמשות האם זה לא יעמיד אותה במקום בעייתי שיגרום לה לוותר על רצונותיה כדי להיות חלק?אני תמיד מיתלבטת כי אני לא רוצה שהיא תבטל את עצמה ואת הרצונות שלה רק כדי לימצא חן אולהישתלב (למשל סיפרה שהלכה לילדה שמאוד רצתה ללכת אליה וכשזאת לא הסכימה לה מישחק ויתרה למרות שהיתבאסה כי לא רצתה שישלחו אותה הביתה.האם זה נורמלי האם זה לא וותרני מידי??תוהה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וותרנות

טובי פלד
    10/01/2019

שלום לילי זו אותה שאלה
    הפחד שלך לוותר הוא שלך ולא שלה את מקלקלת לה את האינסטינקטים כיצד להשתלב בחברה.
    לדעתי את צריכה רק לעודד אותה להשתלב.
    כל דבר אחר רק יקלקל.
    בהצלחה לשתיכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ותרנות המשך

לילי
    10/01/2019

אתה צודק מקווה שלא עשיתי כבר נזק כי אני באמת לעיתים קצת יותר מידי "מכוונת"מקווה שלא חירבתי לה את כל האינסטינקים
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו