טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בס"ד יש לי ילדה בת 4 שיש לי חשדות שאולי במידה מסויימת יש לה בעיה תחושתית כל דבר מציק לה השרוולים , הגרביונים , הלבנים . היא מאוד מאוד עקשנית בזמן האחרון אני מוצאת עצמי נלחמת איתה שעות על בחירת בגדים לגן יום אחד הגרביון יכול להיות בסדר ולמחרת הוא מציק לה כנ"ל כל חפץ לבוש אחר אני ממש צריכה לבחור מהחולצה ועד הנעליים כי אחרת הבוקר הלחוץ הופך לזירת קרב . אציין שגם השינה שלה בלילה מאוד לא טובה היא מפחדת להיות בחדר גם עם מנורת לילה וכל לילה באה לחדרנו היא בוכה בכי בלתי נבל שמעיר את אחיה הקטן ומרוב יאוש אנחנו כבר נכנעים לה . מה אפשר לעשות ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד