מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חופשה ללא הילדרונה03/06/2008
שלום,
בננו בן 11 חודשים, אני ובן זוגי מתכננים חופשה לאילת בסוף החודש למשך חמישה ימים. אנו מתלבטים האם לקחת אותו איתנו. עלי לציין כי מאז שהילד נולד לא יצאנו כלל לחופשה וכי מהיום שנולד אני נמצאת איתו בבית ומטפלת בו (לקחתי חופשה של שנה מהעבודה) אנו שואלים האם אפשרי להשאירו אצל הסבתא (הוא מכיר אותם ולא בוכה כשנמצא אצלם) או שמא פרידה כזו תגרום לילד להרגיש לא טוב ולחוויה של נטישה, אני באופן אישי וגם בעלי מרגישים שאנו מאוד זקוקים לחופשה הזו וקצת לעצמנו אחרי כמעט שנה מאוד איטנסיבית של טיפול בילד וכמעט ללא זמן מנוחה והרגעות לעצמנו ולזוגיות שלנו.
אשמח מאוד לקבל את תגובתכם לנושא ואת עצתכם.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צאו ותהנו
לירון און04/06/2008הי רוית
המון שאלות בנושא זה לאחרונה...
בגדול טעינת מצברים בהורות חשובה לא פחות מכל דבר אחר.
השאירו את הילד אצל הסבתא המיומנת וצאו להנות. הקפידו רק שהיא תנהג עמו בדפוסי שיגרה שהוא מכיר.
קחו בחשבון שיתכן שינוי מה בהתנהגותו עם חזרתכם,(יתכן גם שלא),
אל תקחו זאת כמשבר ואל תגיבו לכך מתוך רגשות אשמה רבים מדי.
המשיכו בשיגרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)