מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הרגל שקשה להיפטר ממנואורי25/02/2019
שלום רב,
הילד שלי בן שנתיים וחצי התרגל שבלילה כשהוא הולך לישון אני שוכב לידו עד שהוא נרדם. זה עניין שיכול לקחת לפעמים שעה - שעה וחצי, שבזמן הזה אני יכול לעשות דברים אחרים כמו לעזור לאישתי עם הילדה השנייה בת החודשיים.
ניסיתי להפסיק עם ההרגל הזה ויצאתי מהחדר שלו, אבל הוא מגיב ביציאה אחריי, או בבכי קורע לב (תוך כדי שהוא קורא לי לבוא או מושיט לי ידיים לחבק אותו) ובכל פעם מחדש זה מכניע אותי ואני חוזר לשכב לידו עד שנרדם.
אציין שההרגל הזה הוא די באשמתי ועכשיו אני תקוע ולא יודע איך להפסיק עם זה.
אשמח לעצות וטיפים בנושא.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ישן עם האבא
טובי פלד01/03/2019שלום אורי
ילד מפחד לישון לבד. אתה מרגיע אותו ומחזק אותו.
תמשיך לישון אותו.ואל תעזוב אותו תיזום אתה את השינה המשותפת ולא שהוא יבקש ממך כך יפחד פחות מנטישה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגל שקשה להיפטר ממנו
אורי02/03/2019עושה רושם שזה לא נובע מתוך פחד אלא מהרגל שהקניתי לו בעצמי.
כמו כן, אני תמיד יוזם את השינה המשותפת. מכין לו בקבוק, קורא לו לבחור סיפור שנקרא לפני השינה ועולים למיטה.
נראה שהוא פשוט נהנה מהעניין הזה, ואולי אפילו די קלט שאני לא מצליח לעמוד בפני ה"מניפולציות" שלו (בכי, הושטת ידיים לחיבוק, משפטים שהוא אומר כמו "אתה חבר שלי" וכו).
קיבלתי עצות כמו "תן לו לבכות לילה, 2 לילות, 3 לילות ובסוף הוא יתרגל שאתה לא ישן איתו". אבל אני לא מסוגל לשמוע אותו בוכה אפילו 5 דקות, ולכן מבקש איזושהי עצה אחרת שתאפשר לי לסלק את ההרגל הזה באופן שיהיה לשנינו קל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)