טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הבת שלי בת 7.5. אני חוששת שיש לה התמכרות קשה למסכים. היא כל הזמן מול מסך הטלוויזיה, הטאבלט או הפלאפון. כשאני מנסה לקחת לה אותם או לכבות לה את ה- TV היא מתחילה לבכות ולהשתולל. איך אני יכולה להשתלט על ההתנהגות הזו? איך אפשר לעזור לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בזמן שהיא רגועה ולא על המסך..? מה עוד היא אוהבת לעשות..? למה היא מגיבה כך כשאת סוגרת את הטלויזיה? אם יש משהו שהייתה רוצה או חסר לה מכם או מחברים.. איך היא מרגישה בבית הספר..? איך היא מרגישה בבית..? לא חקירה אבל מעיין שיח פתוח מכיל ואוהב שבו את מבהירה לה שאת רוצה לשמוע אותה ולהיות בשבילה.. אני לא אשת מקצוע אך מנסיון החיים שלי התמכרות למסך זה למלא מקום רגשי של חוסר בחיים ובריחה מהמציאות האישית שקשה וכואבת.. אולי איש מקצוע שיענה לך יהיה לו עוד רעיונות ומחשבות אך לבינתיים מעלה רעיון מהכירותי האישית מנסיון חיים (: מקווה שסייעתי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד