טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. הבן שלי עלה השנה לכיתה א... מצאתי על השולחן שלו בחדר את המזכרת מהדן חובה שקיבלנו עם כל ילדי הגן והצוות...שמאד אהב. הבעיה שהמזכרת עמדה הפוךלכיוון הקיר...כשסובבתי אותה גיליתי שהוא קישקש כל הפנים של כולם כולל עצמו חוץ מאיזה 3 חברים.... שאלתי אותו למה עשה זאת והוא ענה שהוא הרגיש שבתמונה כולם מסתכלים עליו..כאילו העיניים זזות... הדבר נשמע לי ממש מוזר ואני לא ממש יודעת איך לגשת לדבר כזה או מה לחשוב... אשמח לייעוץ בכללי. כשעובר עליו משהו לא טוב הוא דורש שלא יסתכלו עליו כי מרגיש שעושים לו בכוונה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד