טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני אמא לילדה בת שנתיים ו-10. חיים בארצות הברית. וברצוני לדעת, מהו מצב תקין בגיל הזה להבעת רגשות בעזרת חיבוקים ונשיקות ואמירות אני אוהבת אותך. מרגישה שבתי מביעה זאת באופן מוגזם, בגן מחבקת את הגננת בהגזמה ואף אומרת לה אני אוהבת אותך.. כול פעם שבאים לקחת אותה מהגן חייבת לעשות סבב חיבוקים ונשיקות עם כול אנשי הצוות בגן, וגם בבית כול פעם שכועסים עלייה מבקשת להרגע עם חיבוק. בראש השנה עשינו חג עם חברים, שם בתי נפגש עם דמות חדשה עבורה ובסיום הערב חיבקה ונשקה כמו משהו שמכירה הרבה זמן.. מה שאני בעצם מעוניינת לדעת האם הבעת הרגשות הללו שציינתי , זה מרגיש מוגזם? או זה חלק התפתחותי תקיןן בגיל הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד