גמילה מחיתולים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים
    ליאת
    08/06/2008

שלום,
    בני בן שנתיים ו-4 חודשים. לפני כשבוע וקצת התחלנו בתהליך הגמילה. הוא משתף פעולה (רוב הזמן). הבעיה היא שהוא לא מודיע לפני שהוא עושה ולמעשה אני זאת שכל הזמן שואלת אותו ומציעה לו. אני מרגישה שאני אולה עושה טעות בכך שאני מעבירה את האחריות מהחיתול אליי, במקום אל הילד.
    האם פירוש הדבר שהוא עדיין לא בשל לגמילה? ומה זה אומר על הצעד שבחרנו? האם גרמנו לנזק?
    האם מותר לחזור אחורה או שזה יגרום לו לחוש כשלון?

כל פעם כשהוא עושה בסיר או בשירותים אנחנו מוחאים לו כפיים, ולעיתים אף מתגמלים בממתק.
    אני מנסה מאוד להפוך את העניין למשחק, ולא כועסת כאשר הוא מפספס,
    אבל אני בדילמה קשה האם הוא האמת מוכן לגמילה? או אשאולי מיהרתי מדיי<?( מאחר והוא לא מבקש בעצמו...)

בתודה מראש, וחג שמח!
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מחיתולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים.

מיכל שמש
    17/06/2008

שלום ליאת,
    אם התחלתם בתהליך הגמילה, כנראה שהיו סימנים שהילד בשל לכך. בכל אופן, עתה כדאי להמשיך בתהליך ובשלב ראשון להביא את הילד למודעות לנושא . מומלץ שילך חלק מהזמן ערום בפלג גופו התחתון כדי שירגיש את בריחת השתן. ניתן להיעזר בספרים ו D.V.D בנושא. לא מומלץ להפריז בחיזוקים, ובשאר הדברים נראה שאת נוהגת היטב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו