טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, הבת שלי בת כמעט שמונה,היא יודעת לקרוא מעולה,אבל לא מתעניינת בעלילה של הספר,כשאנחנו הולכות לספריה,אני נותנת לה לבחור ספר,אך היא בבית מאבדת עניין,מביאים לה ספר בבית הספר,והיא קוראת חלק ולא רוצה להמשיך וגם לא מבינה מה קראה. גם כשהיא קוראת חלק קטן. היא לא מרוכזת,כי היא לא באמת מעוניינת לקרוא ולהבין,זה לא מסקרן אותה וזה ככה על כל ספר.אני לא יודעת מה לעשות,אני מאוד אוהבת לקרוא וזה חשוב לי להחדיר לילדה את הקריאה וההנאה שבכך,מה לעשות? מחכה לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום יעל את משקיעה בדבר שאת אוהבת ורוצהה ולא הילדה שלך . העולם משתנה.את כופה על הילדה משהוא שהיא לא אוהבתוזה ישניא עליה את הקריאה. כדאי שתלכי לייעוץ בקשר לילדה. אולי צריכים אבחון. בינתיים תהני ממה שיש ותפתחי אצלה דברים שהיא טובה בהם ואוהבת בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד