ילדה בת 4 וחצי שמתקשה ללכת לישון בלי שיושבים איתה.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 4 וחצי שמתקשה ללכת לישון בלי שיושבים איתה.
    סופיה
    30/04/2020

שלום יחדה בת 4 וחצי שמאז שנולדה היו לה בעיות שינה לא אהבה ללכת לישון מגיל קטן וגם לא הייתה ישנה בצהרים מאז שנולדה.
    אחרי התעייצות עם יועצת שינה הבנתי שיש ילדים כאלה. הבעיה החריפה עם הגיל שמגיל 3 בערך נוסף לשנת הלילה הפחדים מחושך וכל מיני דימיונות , מציינת שהחדר מואר במנורות וגם הדלת פתוחה אך עדיין לא מוכנה לישון לבד בחדר אלא אם יושבים איתה עד שנרדמת.
    כאשר נרדמת לרוב שמתעוררת מחלומות עוברת לחדר שלנו כל לילה ולא משנה כמה ניסנו להחזיר אותה לחדר נרדמת חוזרת.
    טוענת שמפחדת להיות לבד.
    חשבנו שזה הגיל ושזה יעבור אבל כרגע קצת מודאגת כי זה עדיין לא עבר ובנוסף לזה אפילו בבוקר לא מוכנה להיות לבד בבית אם אין מישהו לידה או אני או הבן זוג שלי ,
    זאת אומרת שבחיים לא תשחק בסלון עם אני בחדר שלי. או אם נרדמה אצלנו במיטה בבוקר לא תקום לבד ותחכה שמישהו יקום איתה לדוגמא גם אם חייבת דחוף להתפנות.
    אפילו שזה בוקר ואין לה ממה לחשוש.
    חייבת כל הזמן נוכחות של אחד מההורים .
    מציינת שהבית שלנו מאד רגוע ולא היו שינויים בחיים בת יחידה .
    אשמח לעצות האם זה משהו שמצריך טיפול? או שזה קשור לגיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית שינה

טובי פלד
    13/05/2020

שלום סופיה
    לילדה החמודה שלך יש בעיות שינה בעיקר בגלל חרדות.
    החרדות הולכות ומחריפות ועלולות להחריף יותר . החרדות עלולות לגרות גם לבעיות רפאויות שונות הקשורות לסטרס. כמו כאבים פסיכוסומטיים בבטן ובראש.
    ממליץ שתלכו לייעוץ פסיכולוגי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

סופיה
    13/05/2020

אשמח להכוונה לאיזה פסיכולוג? והאם טיפול אחר יעזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו