מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה של ביתאסנת18/02/2007
הבת שלי בת 4 חודשים, מגלה קשיים עצומים בהסתגלות ליציאה מן הבית, היא לא מצליחה להירדם במיטה שלה בבית של ההורים שלי, היא חייבת את המיטה שלה, כשהיא פוגשת אנשים זרים היא בוכה בבכי היסטרי.
באירוע שעשינו לה לפני 3 שבועות היא בכתה ללא הרף, וראו שהיא ממש סובלת,
האם נכון להגיד שהיא כבר מבינה בגיל צעיר זה?
כשאנו חוזרים הביתה, היא חוזרת לקשקש, ולחייך לכל עבר.
וכמובן להירדם בקלות במיטה שלה, האם זה יחלוף , אני מאוד רוצה לרשום אותה לסדנת בייבי יוגה אך אני חוששת שברגע שהיא שוב תצא מהשיגרה היא תפרוץ בבכי, מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
דבי גרוס דולב18/02/2007היי,
קודם כל עליך לעשות הכל בהדרגה, ישנם תינוקות אשר רגישים יותר לשינויים כתוצאה מאופי מולד, סביבת גדילה, אופי ההורים ועוד המון פרמטרים שאת חלקם אנו יודעים ואת חלקם לא. מה שחשוב זה קודם כל ההרגשה שלכם, לא להיות מתוחים כי היא מרגישה. לנסות הכל בהדרגה, סביר להניח שבפעם הראשונה השנייה והשלישית שבתך תנסה להרדם במיטתם של הוריך היא תרגיש שזו לא הסביבה שלה. נסי לקחת מצעים עם הריחות של הבית שלכם, שכבי לידה והעבירי איתה זמן בחדר הנ"ל ללא קשר לשינה בכלל.
חשוב לתת לתינוקך את היכולת להסתגל לסביבה חדשה כיוון שכל חייה הבוגרים יהיו מלאי שינויים והסתגלויות. כמובן שסביבה קבועה והרגלים הם דבר שתינוק שואב ממנו בטחון אך חשוב לנסות ולהרגיל גם לדברים אחרים, ידים של אדם אחר, תנוחות נשיאה שונות, דרכי התרדמות שונות. כמה שיותר תתרגלי שינויים כך לאורך זנן (לא במיידי ) בתך תרגיש יותר נוח.
לתינוקות מסוימים לוקח יותר זמן ךהתרגל לשינויים אז תנסי איתה שינוי מסויים במשך כשבוע ולא יום או יומיים ואז ראי מה מצבה. חשוב גם כמו שציינתי להיות כמה שאפשר ניטרליים ואוהבים ולא לשפוט את התנהגותה, כי היא לא מבינה אבל מרגישה את זה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)