מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מילים קשות של ילד בן 4 כשהוא כועסבלה08/06/2020
שלום רב, יש לי שני בנים אחד בן 4 וחצי והשני בן שנה וחצי ובנוסף בהיריון שלישי...
מאז שהקטן נולד הבכור שלי משתמש במילים קשות כלפינו (ההורים + מבוגרים אחרים שנמצאים בקרבתו בין אם זה דודים סבא סבתא וכד')
דוגמת המשפטים שאומר:
- אני אקח סכין ואדקור אותך למוות
- אבעט לך בבטן ואהרוג את העובר שבבטן
שלך
- אהרוג את אח שלי הקטן
מיום ליום המילים שלו נהיות יותר ויותר קשות.. אשמח לדעת ממה זה נובע ואיך ניתן לטפל בזה?
כשאני שואלת ממי אתה שומע מלים כאלה הוא נוקב כל פעם בשם אחר מהילדים שאיתו בגן..
וכשאני אומרת לו שאני אבוא לגן כדי לדבר עם אותו ילד שנוקב בשמו הוא אומר לי אבא שלו שוטר או בצבא והוא יביא אקדח ויהרוג אותך ודברים כאלה..
אני כבר אובדת עצות..
חשוב לי לציין כשהוא לא מתבטא ככה הוא ילד נורמטיבי לחלוטין.. והוא מתבטא ככה רק כשמעצבנים אותו או לא מתנהגים לפי הדרישות שלו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוקפנות וחרדות השילוב המנצח
טובי פלד18/06/2020שלום בלה
הילד שלך קודם כל מקנא וכועס כי את מביא לו אח שיתחרה בו על המשאבים.
אל תיבהלי מהביטויים האלה.אל תדברי עם ילדים אחרים ואל תנסי לחנך אותם.זה לא נכון ולא יעיל.
תכילי את הכעסים שלו ולמדי להגיב נכון. זה יעבור.
ואולי כדאי שתלכי גם לייעוץ קצר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)