מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התנהגות מפריעה של ילד בן חמששירה09/06/2020
שלום
הבן שלי (הכי קטן בבית) הוא בן 5 והגננת מספרת לי שהוא בגן אוהב לגעת בפנים של הילדים ולמרות שזה היה מציק לילדים
הוא היה ממשיך. היא טוענת שהיא מנסה להעסיק אותו כל הזמן כי תמיד יש לה מן תחושה כזאת שהוא צריך להתעסק עם הידיים,
היא לא הצליחה להסביר לי ממה זה נובע,
בבית הילד שלי עדיין ממשיך בלילות לבוא אלינו לחדר באמצע הלילה ולסיים את הלילה אצלנו במיטה , ולפנות בוקר שהוא מתעורר שאני ישנה הוא נצמד עליי ומתחכך בי (רציתי פעם לבדוק כמה זמן הוא לוקח לו והאם זה מרגיע אותו - אז לא זה יכול להיות הרבה זמן זה לא מרגיע אותו אחרי כמה דקות זה יכול למשך הרבה זמן) כמובן שאני מורידה אותו מעליי ומנסה לדבר איתו אבל זה לא עוזר הוא שוב פעם מנסה. על בעלי הוא לא מעז להצמד ולעשות כי הוא מפחד מהתגובה שלו בעבר הוא גם היה יושב לידי ומחזיק לי את הפנים הוא כבר לא עושה את זה.
הוא ילד מופנם, לא מקשיב, נוטה להתרגזות מהירה ולסגירות.
שהוא כועס הוא לא מצליח לספר על מה ומסתגר עם עצמו ורק כועס. שמגיעים חברים של ילדים אחרים הוא משתולל ומציק להם ומפריע להם.
אודה לעזרתך... זה מאוד מטריד אותי. מה יכולה להיות הבעיה ומה אני יכולה לעשות מול ההתנהגות הזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות ואי שקט וצורך במגע
טובי פלד18/06/2020שלום שירה
לילד יש חרדות נטישה בגלל זה הוא מגיע אליכם בלילה למטה.
אולי יש לו גם קשיים בוויסות חושי ומגע מאד מרגיע אותו.
יש דרכים לטפל בזה ולהקל עליכם.
תלכו לייעוץ מקצועי אל תשארו לבד. הילד במצוקה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות לגבי ילד בן 5
שירה02/07/2020לאיזה יעוץ מקצועי אתה ממליץ .. יעוץ רגשי או פסיכולוגי
או שמספיק ללכת להדרכת הורים ?
התחום הוא כל כך רחב ואני לא מבינה בו כל כך
אשמח לעזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)