התנהגות מפריעה של ילד בן חמש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות מפריעה של ילד בן חמש
    שירה
    09/06/2020

שלום
    הבן שלי (הכי קטן בבית) הוא בן 5 והגננת מספרת לי שהוא בגן אוהב לגעת בפנים של הילדים ולמרות שזה היה מציק לילדים
    הוא היה ממשיך. היא טוענת שהיא מנסה להעסיק אותו כל הזמן כי תמיד יש לה מן תחושה כזאת שהוא צריך להתעסק עם הידיים,
    היא לא הצליחה להסביר לי ממה זה נובע,
    בבית הילד שלי עדיין ממשיך בלילות לבוא אלינו לחדר באמצע הלילה ולסיים את הלילה אצלנו במיטה , ולפנות בוקר שהוא מתעורר שאני ישנה הוא נצמד עליי ומתחכך בי (רציתי פעם לבדוק כמה זמן הוא לוקח לו והאם זה מרגיע אותו - אז לא זה יכול להיות הרבה זמן זה לא מרגיע אותו אחרי כמה דקות זה יכול למשך הרבה זמן) כמובן שאני מורידה אותו מעליי ומנסה לדבר איתו אבל זה לא עוזר הוא שוב פעם מנסה. על בעלי הוא לא מעז להצמד ולעשות כי הוא מפחד מהתגובה שלו בעבר הוא גם היה יושב לידי ומחזיק לי את הפנים הוא כבר לא עושה את זה.
    הוא ילד מופנם, לא מקשיב, נוטה להתרגזות מהירה ולסגירות.
    שהוא כועס הוא לא מצליח לספר על מה ומסתגר עם עצמו ורק כועס. שמגיעים חברים של ילדים אחרים הוא משתולל ומציק להם ומפריע להם.

אודה לעזרתך... זה מאוד מטריד אותי. מה יכולה להיות הבעיה ומה אני יכולה לעשות מול ההתנהגות הזאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות ואי שקט וצורך במגע

טובי פלד
    18/06/2020

שלום שירה
    לילד יש חרדות נטישה בגלל זה הוא מגיע אליכם בלילה למטה.
    אולי יש לו גם קשיים בוויסות חושי ומגע מאד מרגיע אותו.
    יש דרכים לטפל בזה ולהקל עליכם.
    תלכו לייעוץ מקצועי אל תשארו לבד. הילד במצוקה .

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי ילד בן 5

שירה
    02/07/2020

לאיזה יעוץ מקצועי אתה ממליץ .. יעוץ רגשי או פסיכולוגי
    או שמספיק ללכת להדרכת הורים ?
    התחום הוא כל כך רחב ואני לא מבינה בו כל כך
    אשמח לעזרתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו