מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שתלטנות של ילדה בכיתה ג' והשפעה על בתימיכל30/06/2020
שלום, בתי בת תשע ולומדת בכיתה ג'. בכיתתה ישנה ילדה מאוד שתלטנית. היא מתערבת בכל דבר, מצטרפת לקבוצות לא שלה וקובעת מה הקבוצה תעשה. אף ילדה לא מעיה לצאת נגדה ועושה רושם שכולן סובלות בשקט. ילדה זו מאוד יפה וזאת הסיבה שהבנות מעריצות אותה ומאידך, סובלות מהתנהגותה. כבר שלוש שנים הבת שלי איתה בכיתה ועכשיו הגיעו מים עד נפש. היא בוכה הרבה בשל המצב וממש רוצה שהיא תיעלם מחייה. אני לא יודעת כיצד לפעול. בבית ספר המורים לא ממש מתערבים בנעשה בין הבנות והן ממשיכות להיפגע ממנה. הדילמה שלי היא האם אני צריכה לגשת לשוחח איתה בעניין. אני פוחדת שהיא תיעלב וגם לא ממש מאמינה שהיא תפעל בנידון. אין ספק שהאמא צריכה ייעוץ מקצועי לגבי הבעיה. בינתיים אני מנסה לחזק את הבת שלי ולתת לה כוח להתמודד עם אותה ילדה. במחשבה לעתיד אני חוששת גם שאותה ילדה יכולה לעשות חרם ואני ממש לא רוצה שזה יגיע למצב קיצוני כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה שטלתנית
טובי פלד12/07/2020שלום מיכל
התופעה בה ילדים מושפעים ונמשכים לילד אחר היא ידועה והיא חלק מהצורך החברתי שאתו המין האנושי התפתח.זו הדרך בה אנו יוצרים חברה.תמשיכי כמו שאת עושה עכשיו תחזקי את הבת שלך תדריכי אותה ותעודדי אותה..אם יש שיתוף פעולה תדברי עם האמא של הילדה .עם הילדה עצמה אל תדברי בכלל.וכדאי שאת עצמך תשמעי ייעוץ כיצד לחזק את הבת שלך שתצא מחוזקת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)