מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התמודדות עם ילד בן 7 ובעיות התנהגות קשותמיה10/08/2020
שלום רב,
אני כותבת כאן בסערת רגשות, אני מאבדת את עצמי מרוב תסכול.
הבן שלי בן 7 עולה לכיתה א' בקרוב כרגע בכיתה א' גנית עקב אי בשלות רגשית.
עקשן מאוד, לא ממושמע, עושה מה שבא לו, יש לו התקפי כעס איומים עד שהוא מתחיל להרביץ לחבוט בי בדברים ואף לקלל ולהתפרע.
ניסיתי כל טיפול אפשרי, טיפול רגשי, רכיבת סוסים, ריפוי בעיסוק, קייטנות חוגים, מבלה איתו מלא זמן.
ניסיתי לדבר איתו ולהסביר ולהכיל את כעסיו אך ללא הועיל, ממשיך להתפרע, איומים, עונשים... כלום לא עוזר, הוא הופך לילד יותר אלים וכועס .
ההתנהגויות שלו מביכות אותי אני כבר חוששת לצאת איתו מהבית, הצעקות שלו בלתי נסבלות, משתטח על הרצפה, זורק חפצים, מרביץ לי, מקלל אותי. כל האנשים סביבי מאיצים בי לעשות משהו בנידון אבל מה אפשר לעשות?
יש לציין שבהיותו יותר צעיר הייתי סטודנטית להנדסה מה שדרש ממני המון היעדרויות והבן שלי היה המון אצל סבתא. הבעיות שלי עם בעלי היו גלויות לעיניו, אני חושבת שזה גורם מאוד משפיע.
מה עליי לעשות? האם המצב הפיך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות התנהגות של ילד בן 7
טובי פלד15/08/2020שלום מאיה
אם כל מה שעשית לא עזר . כדאי לך להגיע ליעוץ פסיכולוגי כולל הדרכת הורים ובעזרתו תוכלי לסייע לך ולילד לשנות את ההתנהגות.
אל תחכי. אלה קשיים שניתנים לפתרון.
תוקפנות זו התנהגות שניתנת לשינוי .צריך לדעת איך לעשות זאת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)