טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, הבן שלי בן 2.7 עד כה היה במסגרת ביתית. יש לו אח קטן בן 1.2 . הוא אמור להכנס עוד יומיים לגן ואני מתלבטת בגלל המתווה של הקורונה שזה ממש זריקת הילד למים ללא מצופים... אני מתלבטת האם לא כדאי להכניס אותו באיחור של שבועיים שיהיה פחות ילדים בוכים ושיהיה פחות כאוס? מנגד החשש שלי שאם יכנס באיחור של שבועיים הוא כאילו יהיה "הילד החדש בשכונה" בזמן שכבר התגבשה הקבוצה מבחינה חברתית. אשמח לשמוע את דעתך המקצועית גם לגבי המשמעות של המצב שילד שמעולם לא היה במסגרת אני מביאה אותו לגן ביום הראשון ל-20 דקות בלבד הוא יהיה שם איתי ועם עוד 3 ילדים ועם הסייעת שלו וזו ההסתגלות היחידה... שכן למחרת הוא כבר נכנס בלעדי ולראשונה פוגש לבדו 31 ילדים חדשים ועוד 3 סייעות וכל זה שאני לא שם איתו... מה המשמעות של סיטואציה כזו עבור פעוט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד