אמא צריכה לחזור לעבודה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אמא צריכה לחזור לעבודה
    אורלי
    11/06/2007

היי צריכה עצה דחוף אני אמא לילד בן שנתיים וחצי ולתינוקת חדשה בת כמעט שלושה חודשים ובשבוע הקרוב אני צריכה לחזור לעבודה רק שזה הרבה יותר קשה ממה שחשבתי בשלושת החודשים הללו בני השתפר בכל התחומים (התהגותית, דיבור וכו’) ואפילו הגננת שלו אמרה לי זאת. ואם זה לא מספיק אז החזרה שלי לעבודה מותנת מצד המנהלים שלי שאני אתחיל לעבוד שניי ערבים בשבוע (13-22) ובשאר הימים שמונה עד חמש אני כל כך חוששת שזה יפגע בילדי שפעמיים בשבוע הם יהיו מחוץ לבית עד שעות מאוחרות אבל אני חייבת לחזור אני מפרנסת יחידה כרגע .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא צריכה לחזור לעבודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לעבודה

שרון באומל
    11/06/2007

שלום לך.
    קשייך מאוד מובנים לי. אולם, ברצוני לומר לך שיש גם יתרונות באם עובדת. האפשרות של ילד להכיר אנשים אחרים, מרחיבה את עולמו ומאפשרת לו, פעמים רבות, לממש את המהות האמיתית שלו. במילים פשוטות, הרבה פעמים קל לנו יותר להיות "אנחנו" רחוק מהקרובים לנו. בנוסף, האפשרות להיות עם מגוון אנשים חושפת את הילד לעוד קשרים, עוד אופני התנהגות, עוד אופציות למגע פיסי וכך ההכירות של הילד עם העולם מתרחבת.
    כיוון שאין לך ברירה, צאי לעבודה בהרגשה טובה, שימי את ילדייך במסגרות הכי טובות שאת יכולה לתת להם. בזמן שאת איתם, תהיה לך הרבה יותר סבלנות להיות איתם באמת וגם זה מאוד חשוב.
    שיהיה בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסיון שלי

אמא
    12/06/2007

מנסיני אני יכולה לומר לך,
    אני גם חששתי בדיוק כמוך לאחר חופשת הלידה לעבוד עד שעות מאוחרות הייתי מסיימת בשעה 17:00 לעבוד ולעיתים יותר. אבל בני היה נמצא עם בעלי משעה 17:00. הוא היה מגיע מוקדם יותר ממני.
    אני יכולה לומר לך שהייתי נכנסת הביתה ב17:30 בערך וזה היה זמן שהוא פרופר עם בני עד 20:00 שהוא הולך לישון אלו 2.5 שעות איכותיות והיינו מספיקים המון.
    כיום המשרה שלי התקצרה בגלל אותן סיבות ההרגשה שלי כאמא והרגשות אשם, למזלי זה לא פגע לי במשכורת והמנהלים שלי בעבודה היו מקסימים ואנושיים איתי. היום אני עובדת עד 15:00 ואני יכולה לומר לך שיש ימים שכשהייתי עובדת יותר הייתי מספיקה עם בני יותר, מכיוון שיש עכשיו הרבה זמן אז אני מתפנה במקביל גם לבית ובני ילד שיודע להעסיק את עצמו ואני מאפשרת זאת לפעמים מה שנותן לי את הזמן שלי לידו כמובן.
    משפט חשוב מאוד שכדאי לזכור : " זה לא הכמות זה האיכות"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו