בני התחיל להכות אותי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בני התחיל להכות אותי
    עדה
    12/06/2007

בוקר טוב לכולם.שאלתי שאלה לפני כשבועיים לגבי בני בן ה4 וחצי האנרגטי מאוד ונענתי ע"י שרון.אתמול צצה בעיה חדשה,הוא התחיל להכות אותי ונתן לי פליק ברגל כשלא הסכים לדעתי.הוא חזר מהגן ורצה לצאת לגינה להפריח בועות סבון אמרתי לו שקודם יכנס לאכול ארוחת צהריים ואח"כ יוכל לצאת לגינה הוא התחיל להתווכח איתי ולא הסכים ולבסוף כשראה שאני עומדת על שלי התחיל לצעוק ולהשתולל ונן לי מכה וברח,האמת היא שאני יודעת שזה מעשה חמור מאוד ואני בד"כ לא מבליגה על מעשים כאלו,ניגשתי אליו כמובן בעצבים ואמרתי/צעקתי שלא יעיז להכות אותי שוב והלכתי.ראוי לציין שבשבועות האחרונים הוא ממש מתעצבן מהר מכל דבר קטן שלא מוצא חן בעניו,הוא צועק ומרביץ גם לאחיותיו הגדולות ממנו(בת 9 ובת 5 וחצי)יש לו מן התקפי זעם כאלו שאני לא יודעת איך להרגיע ולהפסיקם,ויותר מזה ברור לי שהוא במצוקה ולכן הוא מתבטא בצורה כזאת,מה לעשות ואיך להגיב כשזה קורה?(המכות+ההשתוללויות)רציתי להזכיר שהוא התחיל לפני כחודשיים רכיבה טיפולית על סוסים שמתחילה קצת לעזור(לפי דברי הגננת)תודה מראש-עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני התחיל להכות אותי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלימות כלפי הורה

שרון באומל
    12/06/2007

שלום לך עדה.
    ראשית, שמחתי לראות את הבנתך העמוקה את ילדך, שהוא נמצא במצוקה. שנית, אני חושבת שמכות כדאי להפסיק בעודן באיבם, גם אם זה דורש להטיל סנקציה (למשל:אם תכה אותי, לא אוכל להרשות לך להפריח בועות סבון), ובו בזמן לתת אופציה כיצד ניתן לפתור את הקונפליקט (אתה יכול לאכול חצי מהארוחה, להפריח בועות ואז לחזור ולאכול את החצי השני, כשתהיה רעב).
    אולי כדאי שבכל זאת תפנו לאיש מקצוע???? מישהו שיראה את הילד יחד אתכם????
    אם אתם גרים בצפון, את מוזמנת ליצור איתי קשר.
    בברכה,
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה שרון

עדה
    12/06/2007

אני אאמץ את הרעיון שלך במקרה שיחזור ובכל מקרה אפנה אלייך דרך האתר,כנסי לשם בבקשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו