טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לפעמים הבן שלי מבקש משהו אי שעושים משהו שהוא לא מרוצה הוא מתחיל לצעוק להתעצבן ואין איך להשתלט מלבד שאני שם אותו בחדר ואומר לו עד שתרגע תיצא. לא יודע האם זה נכון או מה עליי לעשות במצב כזה. אנחהו מנסים לדבר איתו בעת הכעס שלו אך הוא לכ נרגע רק לאחר שהעה של מס דקות בחדר שאנחנו שמים.וסוגרים דלת. אני מפחד שזה לא עושה לו נזק אי יש רעיון אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מאור לבו שלך כנראה יש רמת כעס גבוהה ,בדרך כלל זו תכונה מולדת.אתה עושה נכון שאתה שם אותו בחדר שירגע. אי אפשר להגיע אליו בזמן שהוא כועס. כדאי שתגיעו להדרכה אצל איש מקצוע כיצד לטפל בכעס .כדי שהכעס לא יתגבר ויגרום לו קשיים בהמשך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד