שיעורי בית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שיעורי בית
    מזל
    18/06/2008

ביתי בת שמונה וחצי בכיתה ב, אני מוצאת את עצמי כל הזמן נלחמת איתה על הכנת שיעורי הבית היא כל הזמן דוחה בטענה שהיא רואה כעת את התוכנית הזאת ואחר כך עוד תכנית וזה פשוט לא נגמר היא לא מרגישה שום צורך ואחריות לגביי שיעורי הבית ואני מתפוצצת איך יתכו ילדה בסוף כיתה ב" לא רוצה להכין שיעורים ואםהיא מתיישבת כבר אז היא לא מכינה לבד תמיד צריכה את עזרתי. מה עושים? ואוסיף שלפעמים כתב היד שלה לא ברור ומלא שגיאות שקשה לי לעזור לה שאני לא מבינה מה היא כתבה.(כמו למשל אתמול בתורה). גם מסידור מערכת זה ממנה והלאה אם אני לא אסדר , גם היא לא . את חושבת שיש פה איזו שהיא בעיה ? אודה על תשובה בהקדם מזל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעורי בית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים ל זה חשוב . תודה

מזל
    19/06/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעורי בית

מיכל שמש
    19/06/2008

מזל שלום,
    שווה לגשת ליעוץ בנושא. כדאי גם לברר עם המורה האם יש קושי אובייקטיבי בכתיבה, ואם כן לערוך אבחון דידקטי או אבחון ריפוי בעיסוק. עוצמת התנגדות של הילדה עלולה להעיד על כך שיש קושי אובייקטיבי בתחום, וכדאי גם שאת תקבלי הדרכה איך לעודד אותה, במקביל לדרישה לביצוע המשימות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, עזרת לי מאוד. מזל

מזל
    19/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו