מגע עצמי באיבר מין אצל ילדה קטנה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מגע עצמי באיבר מין אצל ילדה קטנה
    ליטל
    04/09/2021

ביתי בת ה5 בשבועות האחרונים נוגעת ״יותר מידי״ באיבר מינה, בכל הזדמנות. בין אם בזמן משחק בין אם באוכל, ממש מרגיש שהיד שלה תמיד שם. אני מעירה לה וא׳ אומרת שלא לעשות זאת ליד אנשים אלא בפרטיות, וב׳ אני שואלת
    אם יש לה משהו שמציק לה שם? גרד כלשהו?(בדקתי פיזית כל מקלחת כשאני מורחת אותה בקרם, ואין לה באיזור הפות או הטוסיק שום דבר שנראה לעין).
    היא אומרת שלא, לפעמים אומרת שכן שמגרד לה מבפנים. קבעתי
    תור לרופאה, עוד לא היינו שם, והגננת גם דיברה איתי על זה ושמה לב לכך (חוץ מזה שזה ממש ממש לא נעים לי כאמא, לא בא לי שיסתכלו על הבת שלי כאיזו מוזרה ובטח שלא ארצה לשמוע שזה משהו שלא אופייני אי לא תואם גיל).
    אשמח לעצה, ולדעת אולי אם זה קשור לחקירה מינית שלה, ומה עוד אפשר לומר ולעשות כדי שזה ייפסק.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 4 נוגעת באיבר מינה

טובי פלד
    05/09/2021

שלום ליטל
    זו התנהגות טבעית ואת מתנהגת אתה בסדר .כנראה יש גרוי פנימי והאיזור רגיש והיא נודעת כדי להרגיע את עצמה וגם יתכן שזה גורם לה הנאה.זה נורמלי וטבעי.זה יכול גם להתגבר.
    זו לא התנהגות מוזרה ואת יכולה להיות רגועה .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו