גמילה מחיתולים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים
    יעל
    18/06/2008

שלום
    בני בן שנתיים וחצי .בגן לוחצים לכיוון גמילה ,אני אומרת כאן את דברי השכנוע של הגננת ("הגן מחולק לשתי קבוצות גיל בני בקבוצה הגדולה והוא הגדול מכולם התחילו גמילה שם כמה חודשים אחרי תחילת השנה לגדולים .הוא אחרון מהגדולים שלא נגמל במהלך תהליך הגמילה שם הראה התעניינות אבל לא פנה מרצונו, אלה לעיתים רחוקות היא אמרה לי שכדאי מאוד להתחיל בגמילה מכיוון שהוא הכי גדול וכל הגדולים גמולים והם מתחילים עוד מעט עם חלק מהקטנים וזה יכול לגרום לו בעיות בטחון עצמי ( לא נראה לי הגיוני)בני לא מודיע על פיפי .ולגבי קקי מודיע לאחר שסיים לעשות .לא נראה לי כי הוא מוכן לגמילה . ואני מאמינה בכך שכשהוא יהיה מוכן הוא יפנה אלינו .הצעד הראשון שעשיתי לקראת הגמילה לקנות לו קלטת של חיתולי שיתחיל לראות לשמוע ולהפנים.אני לא יודעת אם זה קשור אבל הוא התחיל ללכת בגיל שנה ותשעה חודשים וגם עשה זאת הרבה לפני כן כמה צעדים ואז לא הסכים יותר ועשה הפסקה ואז הייתה עוד פעם כזו ושוב הפסקה ואז בגיל שנה ותשעה התחיל ללכת בבת אחת לכן אני מאמינה כי גם כאן הוא מחכה להיות בטוח בעצמו בנושא. אם הוא פונה ומבקש אני כן נותנת לו סיר בנתיים יצאו כמה פעמים כאלו אבל הוא לא עשה לא פיפי ולא קקי. האם נכונה תחושתי שצריך להמתין שזה יגיע ממנו ?
    האם מה שהגננת אמרה הוא נכון ?( שזה יכול לפגוע לו בבטחון העצמי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מחיתולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הודעה של יעל

ענת שץ נברו
    18/06/2008

יעל שלום, ילדים נגמלים לרוב בין גילאיגילאי שנתיים לשלוש. לכל אחד יש את הקצב המיוחד שלו ואת זה על הגננת לכבד( נראה שלכם זה ברור שצריך לכבד). כל הילדים נגמלים בסוף אם לא מפריעים להם.כפייה עלולה ליצור קשיים בעתיד שעלולים לפגוע לו בבטחון העצמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה

ren
    19/06/2008

בני בן שנתיים ו-7 עם איחור בדיבור הגננת במשפחתון אמרה לי שהיא רוצה להתחיל לגמול אותו זה נראה לי מוקדם כי הוא לא הודיע על פיפי וקקי שבוע לפני הושבתי אותו על הישבנון בכחל הזדמנות וסיפרתי לו מה עושים בו ביומים שלושה הראשונים למעבר לחיתול הגננת החליפה בין פעם אחת לפעמיים תחתונים, ביום הרביעי הוא כבר הודיע על פיפי היום - שלושה שבועות אחרי פיפי אין פיספוסים קקי הוא עדיין מתקשה בשירותים - אבל גם זה יגיע - אולי כדאי לנסות- הוא יכול להפתיע אתכם ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו