טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, הבן שלי בן 11 ,היה קרוב מאוד לסבתא שלו כל יום אחרי בית ספר היה מגיע אליה אוכל אצלה צהריים ומבלה אצלה שעות ארוכות . לפני כשבועיים היא נפטרה מקורונה לאחר מאבק ממושך במחלת הסרטן . הילד היה בלוויה בניחום אבלים במהלך השבעה ולא בכה אפילו פעם אחת , ניסיתי לדבר איתו עליה ולהעלות זכרונות ,אחיין שלי בן ה-9 בניגוד אליו בכה בלי סוף והבן שלי אמר אני לא מבין למה לבכות הוא אמר שהוא לא בוכה כי סבתא תהיה עצובה והוא לא רוצה להעציב אותה ,אמרתי לו שזה בסדר ומותר להיות עצובים ..הוא בחר תמונה משותפת של שניהם יחד הגדיל את התמונה ותלה בחדרו , נראה שהוא מפנים מדחיק ובקושי מדבר עליה ,בימים הראשונים חשבתי שהוא כנראה עדיין לא מעכל אך מאחר שעברו כבר למעלה משבועיים אני מודאגת מאוד לגביו אודה להתייחסות והכוונה חג שמח ושנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אילנית רמת העצב והרמת החרדה של בילד נמוכים ובם לא חודרים להכרב שלו. זה לא מצריך טיפול מיוחד או דאגה מיוחדת. אבל כדאי להמשיך לעקוב ולעודד ביטוי של רגשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד