טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, לפני כמה שבועות, בני בן ה 8, שיתף אותי שהוא אוהב ילד מהכיתה ורוצה להציע לו חברות. לפני כמה ימים, שאלתי אותו אם יש חברויות בין בנים ובנות בכיתה והוא אמר שאין אבל שהוא אוהב את החבר ורוצה להציע לו נישואין. ביקש ממני טבעת כדי להציע לחבר להתחתן איתו. שאלתי אותו אם הוא מתחבק או מתנשק עם החבר, השיב שהם מתחבקים, התנשקו פעם על הלחי והם מתכוונים להתנשק בפה כשיהיו גדולים. אמרתי לו שבכל פעם שהוא רוצה לחבק או לנשק את החבר הוא צריך לבדוק עם החבר אם גם הוא רוצה והוא השיב כבר בדקנו את זה ואנחנו רוצים. אציין שגם לבן שלי וגם לחבר אין התנהגות של בנות, משחקים במשחקי בנים ואני לא רואה איזשהו אישיו עם המגדר שלהם. אני מאוד שמחה שיש לו מישהו לאהוב ושאוהב אותו, כמובן שאני מעט חוששת שהסביבה תגיב באופן פחות מכבד לקשר הזה ואני תוהה אם צריך לשוחח עם הבן שלי ואם כן, באיזה אופן, מה חשוב להגיד או לא להגיד במקרה כזה. תודה דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד