מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תקשורת בין סבתא לנכד וכיצד אפשר לשפרחלי02/11/2021
שלום רב
בת 63
ביתי בת 42 פלוס שני ילדים בני 11 ו-8 עברה במשך 10 שנים התעללות מילולית בסופו של דבר התגרשו בצורה מכוערת .משטרה מעצר וכו...
הבעייה שלי היא תקשורת עם הנכד הגדול
לא מצליחה להגיע אליו. מאוד חצוף צועק בועט)גם אביו היה כזה) מתחצף גם לאימו מקלל ומרביץ לאח שלו אפילו למורים מעבר לכך הוא תלמיד מצטיין.
אני מאוד נפגעת ממנו וכועסת אבל הוא עם אגו מטורף לא מתנצל וגם אחרי שיחות איתו נרגע מעט ושוב חוזר על התנהגותו.
לדוגמא: ,כשיושבים לאכול אצלי
אני לא מרשה מסכים באוכל אז הוא מרים את הקול ומציק לאחיו והארוחה הופכת להיות סיוט וכשאני מעירה לו הוא מלגלג לי ואז אומר חרא האוכל מגעיל. נכנס לחדר צעוק ולא היה מוכן להתנצל.
לפעמים אני ממש מתביישת ליד אנשים. ביתי לקחה אותו לטיפול ברכיבה. בסדנת אוכל ושום דבר לא עזר
אני מאוד רוצה להתקרב ולעזור לו וישיאמין בי ויבטח בי ושיידע שסבתא תמיד בשבילו. ואני לא יודעת איך לעשות זאת.
לדעתי הוא מוציא את התיסכולים שלו מההתנהגות של אביו שראה בבית.
מבקשת את עזרתך איך יכולה להגיע לליבו.
סבתא מיואשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נכד אלים מילולית וייעוץ מקצועי
טובי פלד20/11/2021שלום חלי
זו בעיה לא פשוטה ובתור סבתא יש לך פחות כלים .באופן כללי צריך לשים גבולות ברורים ולעמוד בהם. גם צריך לעשות שיחות עם הילד ולהשיג את הסכמתו.
הדבר הטוב ביותר שתלכי לייעוץ מקצועי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)