תקשורת בין סבתא לנכד וכיצד אפשר לשפר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תקשורת בין סבתא לנכד וכיצד אפשר לשפר
    חלי
    02/11/2021

שלום רב
    בת 63
    ביתי בת 42 פלוס שני ילדים בני 11 ו-8 עברה במשך 10 שנים התעללות מילולית בסופו של דבר התגרשו בצורה מכוערת .משטרה מעצר וכו...

הבעייה שלי היא תקשורת עם הנכד הגדול
    לא מצליחה להגיע אליו. מאוד חצוף צועק בועט)גם אביו היה כזה) מתחצף גם לאימו מקלל ומרביץ לאח שלו אפילו למורים מעבר לכך הוא תלמיד מצטיין.
    אני מאוד נפגעת ממנו וכועסת אבל הוא עם אגו מטורף לא מתנצל וגם אחרי שיחות איתו נרגע מעט ושוב חוזר על התנהגותו.
    לדוגמא: ,כשיושבים לאכול אצלי
    אני לא מרשה מסכים באוכל אז הוא מרים את הקול ומציק לאחיו והארוחה הופכת להיות סיוט וכשאני מעירה לו הוא מלגלג לי ואז אומר חרא האוכל מגעיל. נכנס לחדר צעוק ולא היה מוכן להתנצל.
    לפעמים אני ממש מתביישת ליד אנשים. ביתי לקחה אותו לטיפול ברכיבה. בסדנת אוכל ושום דבר לא עזר

אני מאוד רוצה להתקרב ולעזור לו וישיאמין בי ויבטח בי ושיידע שסבתא תמיד בשבילו. ואני לא יודעת איך לעשות זאת.
    לדעתי הוא מוציא את התיסכולים שלו מההתנהגות של אביו שראה בבית.
    מבקשת את עזרתך איך יכולה להגיע לליבו.
    סבתא מיואשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכד אלים מילולית וייעוץ מקצועי

טובי פלד
    20/11/2021

שלום חלי
    זו בעיה לא פשוטה ובתור סבתא יש לך פחות כלים .באופן כללי צריך לשים גבולות ברורים ולעמוד בהם. גם צריך לעשות שיחות עם הילד ולהשיג את הסכמתו.
    הדבר הטוב ביותר שתלכי לייעוץ מקצועי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו