טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. אני גרה במרכז תל אביב, לבנין הגיעה משפחה חדשה עם ילד בן 5 בערך. הילד צורח ומשתולל כל פעם שהוא בחדר המדרגות, בכי שממש מעיר אותי משינה. גם מהדירה שלהם נשמעות צרחות אינסופיות. ראיתי אותו עם הוריו, והם שקטים מכילים ומחבקים, מדברים אליו בנועם ואף פעם לא מרימים קול. אם אני נפגשת איתם בחדר המדרגות הילד משתתק מיד. הלב שלי לא עומד בזעקות השבר שלו. ואני תוהה האם זו מחלה או הפרעה, ומה זה בכלל. לא נראה לי שיש מקום לדווח לרשויות כי לעתים אני מציצה מהדלת ורואה את אביו או אימו בשיא הסבלנות מעלים אותו הביתה. ועונים בשקט לכל הצרחות. מה עושים עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד