אוננות גיל 8 מדוע ואיך להתמודד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אוננות גיל 8 מדוע ואיך להתמודד
    דורין
    21/12/2021

שלום, בתי בת ה8 מאוננת כל הזמן לפני השינה. כמובן לא כמו גדולים, אלא עם בגדים על הבטן בחיכוך עם הידיים. היא עושה זאת מגיל נורא קטן. התא המשפחתי שלה התפרק בעקבות גירושים כשהייתה כמעט בת שנתיים ווחצי. יחסי ההורים לא טובים על אף הרצון שלי והתקווה. המון אמוציות, טינה, משקעים. הייתה אלימות רגשית כלפיי בנישואים ועדיין קיימת. יחסי האב ע הבת טובים. הוא מטורף עליה והיא אוהבת אותו מאוד. כל לילה לפני שינה אני יודעת שזה מה שהיא עושה כי כל הזמן שואלת מתיי אלך לסלון )כשאני במטבח למשל מכינה לי משהו לאכול). זה נורא מפריע לי. ראשית הדלתשלה פתוחה ואמנם היא עושה זאת בביישנות מתחת לסמיכה ובשקט אבל העוהדה שאני יודעת שזה מה שהיא עושה והרבה זמן,לא מניחה לי. כי יש אנחות קטנות ושקטות אמנם אבל זה קשה לי. זאת רק ילדה קטנה. הבת שלי. מעבר לכך אני מרגישה מוגבלת. לא יכולה ללכת בנוחות בבית. הדבר הכי חשוב, בגלל זה לוקח לה מלא זמן להירדם. שעה שעה ווחצי. מה עושים? מאין זה נובע? האם זה שכיח? לא נוח לי עם הסיטואציה בכלל וסה פוגע לה בשינה ממש. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זו התנהגות מאוד שכיחה וצריך להתנהג בצורה יותר מקבלת

טובי פלד
    27/12/2021

שלום דורין
    זו התנהגות מאד שכיחה .זו לא ממש אוננות כמו אצל מבוגרים .זהוא צורך שנובע מגרוי פיזיולוגי ורגישות גדולה יותר באזור אבר המין.סיפוק הגרוי הזה מרגיע אותה.כדאי להתייחס לזה בצורה יותר מקבלת לדבר על זה ולת לה אפשרות לעשות זאת בל רגשות אשמה.הפחד שלך מהתנהגות זו הוא מוגזם לא יגרם לה נזק כתוצאה מתנהגות זו. כדאי שאת כאמא תלכי לייעוץ בנושא הזה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו