מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת 6. פיזי? נפשי?מיכל05/03/2022
שלום רב
יש לי ילדה בת 6 שבשבועיים האחרונים באופן יומיומי מתלוננת על כאבי בטן ובחילות.( הקיאה פעמיים) בעיקר בשעות הערב.
הדיבור סביב נושא הבחילות והאוכל והפחד מאם אני אוכל את זה אני אקיא ? ואם זה כבד ? וכו כו מורגש אצלה מאד.
לא מתלוננת על מקום ספציפי בבטן. תאבון שמור. ללא ירידה במשקל. ישנה טוב.
ילדה לא רזה ולא שמנה
ממוצע .
כמו כן , לא היה בבית משו חריג לאחרונה.
אין דיבור סביב נושא האוכל
לפחות לא בבית.
מה שכן היא חלתה בקורונה לפני חודשיים. וכחלק מתסמיני הקורונה שהיו לה היא גם הקיאה כמה פעמים. בנוסף מדובר בילדה אסמטית( אסטמה ילדים) שבחודש האחרון היו לה המון שיעולים( אירוע החמרה)
תוהה לעצמי האם נושא הבטן והבחילות קשור לפוסט קורונה? או אולי לסוג של חוויה שלילית שנוצרה לה מההקאות שהקיאה בקורונה וגם משיעולים לפעמים ואז היא פיתחה סוג של חרדה?
או שמא אני מפספסת פה משו פיזי..
אשמח לחוות דעתך המקצועית. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי בטן בגיל 9
טובי פלד14/03/2022שלום מיכל לדעתי יש פה מרכיב חרדתי כדאי להתייעץ באופן מקצועי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ילדה בת 6 פיזי נפשי
טובי פלד07/04/2022שלום מיכל
קודם כל לבדוק את העניין הפיזי ויש סימנים שי גם חרדות
אני מציע להתייחס לכל התופעות בצורה הגיונית ולבדוק ,לא למהר עם מסקנות ולתת אווירה רגועה לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)