טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש לי 3 ילדים הגדולה בת 12 משגעת אותי כל פעם מחדש שום עונש לא עוזר היא יוצאת מן הבית ולמרות שאנחנו מסכימות שהיא תחזור ב9 בערב היא חוזרת בסביבות 12 ולא משנה כמה אני אומרת לה שאני דואגת היא עדיין ממשיכה היא מביאה ציונים נמוכים הענשתיאותה על כך כמה פעמים השארתי אותה בחדר 2 ימים ולא נתתי לה לצאת החוצה זה עוזר לפעם אחת ואחר כך הבעיה ממשיכה שוב
מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ורוניקה! ברוכה הבאה לממלכה חדשה- ממלכת גיל ההתבגרות. הבכורה שלך עושה לך בית ספר, ואין ספק שאת זקוקה לכלים כיצד להתנהל עימה. חסרה לי אנפורמציה על דרכי הצבת הגבולות שלך עד כה, אך בגיל התבגרות הכללים שונים במקצת, ויש למצוא את דרך המלך בין מתן מקום להתנגדות שמאפשרת נפרדות ובנית זהות של המתבגר, לבין צורך בהשגחה. יתכן גם שהילדה במצוקה, ובהתנהוגתה היא זועקת לעזרה. מומלץ לפנות לייעוץ פסיכולוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד