בת 3 ו10 חודשים שהתחילה להרביץ כך אומרים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת 3 ו10 חודשים שהתחילה להרביץ כך אומרים
    סיון
    27/03/2022

שלום
    הילדה שלי נולדה עם גמישות יתר והיפוטוניה התחילה לזחול בשנה ו3 וללכת בגיל שנה ו9 אחרי פיזותרפיה והכל התפתחה יפה , יודעת כמה מילים באנגלית, את כל הצבעים באנגלית , ילדה חכמה מאוד וטובה, אך עקשנית ויודעת בידיוק מה היא רוצה ואיך, הגננת החדשה של בתי מגיל 3 ו3.4 לא מפסיקה להתלןנן עליה, זה התחיל בזה שהיא רוצה להחליט בגדים מסויימים שהיא רוצה ללבוש שזה גם בבית אבל בבית יש יותר מבחר, זה עבר בגן ועכשיו היא מתלוננת שיש חלק מהדברים שהיא לא מבינה למרות שרוב הדברים היא מאוד מבינה מה רוצים ממנה חוץ ממתי שהיא עצבנית או בוכה נורא קשה לה לפעמים להבין מה רוצים ממנה והיא יודעת את כל הסיפורים של החגים ולספור עד 14 ואת כל הצבעים והצורות היא יודעת ממזמן ובקיצור ילדה נבונה לאחרונה היא מתלוננת עליה שהיא לא ישנה צהריים ושהיא דורכת על ילדים ומעירה וצועקת, אחרי שבוע היא אמרה לי שהיא מרביצה בגן והדבר הזה שונה שנות אור מבבית, בבית היא ישנה עדיין צהריים והולכת יפה למיטה (בגן אצלינו בקיבוץ עדיען ישנים שנצ( בבית היא מממממש לא מרביצה , היא פעם אחת רק הביאה לי מכה קטנה עם היד שאנרתי לה לא על משהו , אבל חוץ מזה לא היה כלןפ והיא משחקת כל יןם עם החברים שלה בגן משחקים ועם אחיינים שלי אחד בגיל שלה ואחת בת 7 היינו סופש ושיחקה איתם יפה, למה קורה הסיטואציה הזאת? ומה ניתן לעשות יש להדגיש שכמה שהיא עקשנית היא ילדה מאוד טובה, ולאחרונה שכחתי לרשום התחילה לנגיד שכואב לה הרגל ופעם אחת בחזה ושהיא לא רוצה ללכת לגן שהיא צריכה ללכת לנוח במיטה שלה (כי אני הרבה פעמים אומרת לה שאם כואב לה משהו שתלך לישון ןזה יעבור לנ( ועוד לפני זה שהיא התחילה להגיד שכואב לה היא אמרה כל יום שהיא לא רוצה ללכת לגן לתקופה של חודש בערך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 3 מתחילה להרביץ

טובי פלד
    07/04/2022

שלום סיוון
    הילדה נמצאת בעומס רגשי רב ,מתוסכלת ומגיבה בקצת אלימות.
    היא מתקשה להתמודד עם הדברים הרבים סביבה. יש גם חוסר שקט. כדאי להפחית בגרויים .פחות בחירות להציג לה דברים יותר ברורים בכל התחומים. בלי ביקורת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על תשובתך

סיון
    08/04/2022

תודה על תשובתך לפי מה אתה חושב שיש לה עומס ריגשי ותסכול
    באיזה גירויים לדוגמא להפחית?
    מה זאת אומרת פחות בחירות אשמח דוגמא גם לזה,
    אשמח לקצת יותר פירוט כי זה לא כל כך ברור
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה

סיון
    08/04/2022

זה הגיוני כשהיא מבקשת משהו ואנחנו אומרים לה תשובה שלא מספקת אותה היא ישר צועקת או מתעצבנת?
    היא מגיל שנתיים ככה
    הקורונה מאוד שינתה אותה היא הייתה ילדה מאוד שקטה כשהתחילה הקורונה היא גם בעצם התחילה לדבר והיה חודש ללא שינה בכלל בגלל המצב (היא מגיל 5 חודשים בגן) היא ילדה שמאוש אוהב חברה וחברים כל היום אז השפיעה עליה שלא ראתה פתאום חברים בקיבוץ ואז אחרי כחודש היא התחילה לישון כרגיל אבל העקשנות נשארה וכל פעם היא יורדת ועולה פעם מתעקשת יותר ופעם פחות מאז שהגננת התלוננה העקשנות יתר הייתה גם אצלינו אבל אחרי כחודש וחצי העקשנות התמתנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו