טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי יש לי ילד על הרצף בתפקוד גבוה . כאשר הילד מקבל מכה נופל או כל דבר גם בבית וגם בגן הוא לא מוכן לספר שכואב לו (וכואב לו) כשאני שואלת אותו האם כואב לו הוא מתחיל לבכות ואומר לא לא כואב כאילו שחלילה שיכאב כמובן שאני משוחחת איתו ואומרת לו שזה בסדר שכואב ושגם לאמא כואב כשהיא מקבלת מכה וגם אמא בוכה כשכואב איך אני יכולה לגרום לו לספר לי שכואב לו מעבר לשיקוף הסיטואציה ?! כמובן ההתנהגות הזאת מטרידה אותי מפני שאני חוששת שאם יקרה לו משהו או יכאב לו הוא לא ישתף אותי ואני לא ידע מה עובר עליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום חגית שני תהליכים מעורבים בתגובה של הילד 1. הקושי להבין סיטואציות חברתיות ולהבין מה מרגיש הצד השני. 2. החרדה שהוא חש. הוא לא מבין שאת דואגת לו ואם הוא מספר לך מה כואב לו את יודעת יותר טוב איך לעזור לו. הוא מרגיש שאת חרדה לו והחרדה שלך עוברת אליו ואם יספר לך תיתגבר החרדה שלו. כדאי לקבל הדרכת הורים יותר מדויקת כדי למנוע את מה שאת חוששת שיקרה ,שלא יספר לך כשכואב לו בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד