מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שובבות יתר אצל ילד בן 2אושרת21/06/2008
שלום רב הנני אם לילד בן 2 אשר עדיין נמצא איתי בבית ויכנס לגן בספטמבר הקרוב.
בזמן האחרון מתחילה מצד ילדי התנהגות שובבית מאוד ולפעמים גם התנהגות אלימה אשר נתפסת אצלו כמשהו מצחיק וכמשחק שזה אומר שהוא נושך ואח"כ הוא צוחק, כאשר אנחנו הולכים למשחקיות הוא רוצה להשתלט ולא רוצה לשתף ילדים אחרים הוא דוחף אותם ופעם אחרונה זה נגמר גם בנשיכה (אין לי מושג מאיפה הוא למד את הדברים הללו) אני מסבירה לו כל הזמן אבל לצערי הוא לא מקשיב לי אני מרגישה שהוא ממש מתמרד. יש לציין כי התנהגות לא חברית זו מופנית רק לילדים בגילו וקטנים יותר, עם ילדים גדולים יותר אפילו בגלי 6 +(בני משפחה ) הוא מסתדר יופי ומבסוט מהשובבות שלהם וגם מחקה אותם....
שאנחנו הולכים לבתים אחרים הוא הופך את כל הבית נוגע בכל דבר ולא מוכן לקבל לא.
בבית שלנו הוא גם הופך את הכל אבל עם זה אין לי בעיה , הבעיה היא שהוא מנסה לגעת בדברים מסוכנים ושהוא לוקח מטאטא למשל ומתחיל להכות איתו ופשוט צוחק. לוקח צעצועים ומעיף אותם וצוחק.
אני מוטשת כבר נפשית מה אני יכולה לעשות על מנת שישנה את התנהגותו ויקשיב לי.
אודה להתיחסותכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מדלגים עלי:+( בבקשה תשובה
אושרת23/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל 2 הנורא, הנפלא...
לירון און24/06/2008הי אושרת
הגיל המורכב רק התחיל...
לילד שלך הגדל יש כל כך הרבה יכולות מתפחות וכל כך הרבה כוח שאך בקע,
עד שאין סיבה שלא יעשה הכל כדי לממש כוח זה.
מצד שני- זה על חשבונכם ואת צריכה "לשרוד" זאת.
אני אציע לך לגשת להדרכה הורית.
לא כי אני סובר שיש בעיה קשה,
אלא דוקא מפני שזה גיל רגיל אבל מאוד קריטי ליצב בו את סמכותך.
התערבות קצרה ונכונה בגיל זה תחסוך לך הרבה מאוד כסף ודאגה בעתיד...
וכאמור- מה שטוב הוא שהכל טבעי ומתבקש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)